EEN HALF JAAR GEVANGENIS VOOR VUURWERK GOOIEN?

En pikken wij dit??? Dit is pure DICTATUUR!

DICTATUUR

De rechterlijke macht is compleet de weg kwijt. Net als politie, justitie, en veiligheid. De trias politica bestaat niet meer.

Deze overheid heeft al lang niks meer met democratie. Deze overheid draait de democratie stap voor stap de nek om.

Democratisch zou dus zijn om op te houden met het importeren van islam. De rechter lult uit zijn nek als het gaat om het ‘verstoren van het democratisch proces’. Als iemand het democratisch proces verstoort is het deze overheid. De helden van Geldermalsen protesteerden slechts tegen, juist ja; het verstoren -door de overheid- van datzelfde democratisch proces. De helden van Geldermalsen kwamen juist op vóór het democratisch proces. Ze wilden inspraak. Dat er geluisterd zou worden naar de bevolking, en dat is waar democratie in de kern om draait.

Medeplichtige Marokkaanse juwelierovervallers worden vrijgesproken. Kindbruidjes worden geïmporteerd. Polygamie voor mohammedanen wordt toegestaan. Duizenden auto’s zijn er al in de fik gegaan dit voorjaar, maar er is nog niet één Marokkaan opgepakt. Dagelijks worden er bussen bekogeld waarbij zwaargewonden vallen.

Mohammedaanse aanslagen zijn tegenwoordig in de Westerse wereld aan de orde van de dag, omdat er nooit één mohammedaan gestopt is bij de grens. Nogmaals, die import is nooit democratisch beslist. Het volk was altijd tegen, op een paar marginale gekken na. Die helaas toch niet zó marginaal waren, want ze hebben wel de macht gegrepen.

BronFubar