‘Relschoppers’ Geldermalsen half jaar de bak in: Gerechtigheid?

geldermalsen2

Dat deze mensen voor het verkrachten van de democratie zijn berecht is een gotspe. Die zijn geslachtofferd. De echte verkrachters van de democratie zitten er nog steeds en eentje is nog burgemeester ook.

Dit is geen democratie. Dit is de Elite die haar tanden laat zien. En wij, het gewone volk, zijn gewaarschuwd: Tegenstand wordt niet op prijs gesteld, wie dat wel doet moet rekening houden met de consequenties.

Wie is hier de democratieverkrachter?
Interessanter wordt het om te kijken waarvan deze mensen nou eigenlijk verdacht worden. Voor een beetje liedjes zingen, vuurwerk gooien en aan een hekje sjorren ga je niet een half jaar achter de tralies:

De vier verdachten die vandaag voor de rechter komen, worden ook verdacht van verstoring van het democratisch proces.

Verstoring van het democratisch proces? Nou wordt het interessant. Want wat even vergeten wordt is dat de gemeenteraad het hele voorstel om een mega azc te bouwen heeft ingetrokken. Vanwege teveel weerstand onder de bevolking. Sterker nog, tijdens raadsvergaderingen liepen de helft van de partijen weg omdat die natte muts van een burgemeester -dat is geen gekozen functie maar gewoon een ambtenaar- de boel in achterkamertjes wel even wilde regelen. Ook al was er geen enkele gram draagkracht voor dit linkse fantasietje.
En niet alleen dat: Dat wicht heeft gewoon op haar knietjes gemoeten om alles netjes door te slikken. Excuses met een strik erom erbij.

Linkse mensen en democratie: Gaat niet samen
Dat deze mensen voor het verkrachten van de democratie zijn berecht is een gotspe. Die zijn geslachtofferd. De echte verkrachters van de democratie zitten er nog steeds en eentje is nog burgemeester ook.

Democratie zou zijn om uit te zoeken hoe het kan dat een extremistische club weg-met-ons-mensen het voor elkaar krijgt om de democratie volledig te omzeilen om zo de gewone burger buiten spel te zetten. Democratie zou zijn om uit te zoeken hoe het zo ver kan komen dat de gewone bevolking met geweld de politiek tot de orde moet roepen. Democratie zou zijn om er achter te komen waarom de burger gewapend verzet tegen haar bestuurders moet voeren omdat die anders de boel ter plekke verkwanselt.

Bronnen:
https://logicfreezone.wordpress.com/2016/06/15/relschoppers-geldermalsen-half-jaar-de-bak-in-gerechtigheid/

https://fenixx.org/2016/06/15/relschoppers-geldermalsen-half-jaar-de-bak-in-gerechtigheid/

RP: Bussen worden gestenigd en hun passagiers verwond, auto’s in brand gestoken, vrouwen aangerand en verkracht, etc. en degenen die dit willen voorkomen moeten een half jaar de gevangenis in?
Dit is geen democratie dit is fascisme! En waarom protesteert niemand hiertegen?

Advertenties