Ramadanjihad in Haarlem: kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers

       MEDEDELING AAN DE OVERHEID, JUSTITIE EN AAN ALLE WILDERSBASHERS: WIJ WILLEN HIER NIET MINDER, MAAR GEEN ENKELE CRIMINELE K*TMAROKKAAN! EN AANGEZIEN DEZE GROEP OVERVERTEGENWOORDIGD IS IN DE CRIMINALITEIT, ZAL SLECHTS EEN HANDVOL MOGEN BLIJVEN!

Aangezien de aanklacht tegen  Wilders gebaseerd is op corruptie (geronselde valse aanklachtformulieren) is dit dus MEINEEID! artikel 207 van het Wetboek van Strafrecht. Dit betekent dat de hele aanklacht tegen Wilders is gebaseerd op: 

1. Een gerechtigde, dus geen discriminerende uitspraak van Wilders en
2. Het plegen van Meineed door de aanklagers!  

Fubar

Andere bus die getroffen werd door islamitische terreur

Dat “jongeren”, dat kopen we niet meer. Jullie eufemisme is stuk. Verzin maar wat anders, hier een paar suggesties:

Haarlems Dagblad: In Haarlem is een bus van Connexxion in de nacht van zaterdag op zondag bekogeld met stoeptegels. Rond 1.00 uur reed de bus over de Aziëweg, toen meerdere jongens de stenen gooiden. Twee ruiten sneuvelden en een mannelijke passagier raakte gewond aan zijn hoofd.

Telegraaf: De nacht ervoor werd er ook al een bus met stenen bekogeld. Niemand raakte daarbij gewond maar het voertuig raakte flink beschadigd.

Dichtbij: Een 25-jarige man uit Nieuw-Vennep die in de bus zat werd geraakt door de stoeptegel en liep een flinke hoofdwond op. Hij moest ter behandeling naar het ziekenhuis. De tegels zijn vermoedelijk…

View original post 75 woorden meer

Advertenties