DE ONGELOOFLIJKE DOMHEID VAN DE WESTERSE LANDEN!

Kinderen met baarden?

img_0600 pb.jpg

Refugee ‘children’ in Sweden Saad Alsaud He was said to be the fastest 14 year old in Sweden Internet Image

Bijna de helft van de zogenaamde vluchtelingenkinderen die in Oostenrijk een medische leeftijdtest hebben ondergaan blijken volwassen te zijn.

Als ze verklaren dat ze een kind zijn krijgen ze namelijk direct het recht om de rest van hun familie te laten overkomen. Het geeft hen ook betere voorwaarden en juridische rechten met name met betrekking tot hun asielaanvragen, zegt een Oostenrijkse politieagent die anoniem wil blijven.

Tot nu toe heeft Oostenrijk medische leeftijdtesten uitgevoerd met een kostenplaatje van 250 000 euro.

Dit is compleet absurd. Er komen mannen hier met volle baard en grijs haar die beweren dat ze een kind zijn, zegt een anonieme politiefunctionaris tegen de Kronen Zeitung.
Net zoals in Zweden krijgen asielzoekers die minderjarig zijn in Oostenrijk hogere bijdragen en een betere levensstandaard dan andere asielzoekers.

In 2015 bleek dat 951 van de 2.200 zogenaamde vluchtelingkinderen gelogen heeft over zijn leeftijd en in feite volwassenen zijn, schrijft de Daily Mail.

De rest van de achterlijke Europese landen (met name Zweden) heeft dit, ondanks de massa-aanrandingen en verkrachtingen, nog steeds door!

Fenixx

Advertenties