Niet oplossen van vluchtelingen crisis is geplande opzet!

notback

Keer op keer worden wij door de zieligheidsindustrie er met de bijbehorende foto’s van verdronken vluchtelingen op gewezen dat het ( uitspraak Angela Merkel ) onze ‘christelijke plicht’ is mensen uit zee te redden en op te nemen. De zieligheidsindustrie weet zich gesterkt door de politiek correcte linkse partijen en de kerken. Het is alsof de maatschappij in drijfzand vast is komen te zitten, er wordt veel gepraat, maar er is geen sprake van om de problemen echt op te lossen.

De Australische regering kampt ook met het vluchtelingenprobleem, maar pakt dat geheel anders aan .Reeds in 2014 schreven wij hier over . Het ging er om, scheepjes met vluchtelingen ver voor dat zij Australië konden bereiken op te vangen en op sleeptouw te nemen naar enkele door Australië gehuurde eilanden, waarop men AZC’s had ingericht. Het voordeel van deze opvang betekent dat de opgevangen vluchtelingen ver van het Australische vaste land worden geherbergd en…… officieel zich niet op Australisch grondgebied bevinden. Daarmee zette de Australische overheid gelijk de legioenen zieligheidindustrie medewerkers een hak dwars, daar de eilanden te ver weg zijn om normaal te bereiken en de toegang niet is toegestaan.

Enkele weken geleden kwamen er soortgelijke uit Brussel. De EU zou de vluchtelingen die over zee trachten de EU te bereiken al op moeten vangen en in isolatie zetten op een eiland, zoals b.v. in de Egeïsche Zee. Maar daarbij ziet de EU over het hoofd dat het zou gaan om Griekse eilanden, dus de toegang tot de EU formeel reeds een feit is.

Dat zou niet het geval zijn, indien zoals wij ook reeds eerder schreven de eilanden tijdelijk ex territoriaal worden verklaart. Daarmee voorkom je, dan er gelijk weer een legertje hulpverleners en advocaten betaald door de EU burger op de stoep staan, die met hun acties het gezegde ‘je graaft je eigen kuil ‘ steeds duidelijker in beeld brengen.

Helemaal zo ver was men in Brussel nog niet. Toen kwam afgelopen zondag de Oostenrijkse Minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz met een soortgelijk voorstel en de hele MSM zelfs in ons land stortten zich gierig op het ‘nieuws’alsof dit de oplossing zou kunnen zijn. Er is niet zo veel verstand voor nodig om te zien dat de vluchtelingenpolitiek zoals momenteel met opzet door Merkel en haar bondgenoten, waaronder Rutte c.s. wordt gevoerd slechts kan leiden tot rellen en in het ergste geval oplaaiende burgeroorlogen in die landen die door de moedwillig veroorzaakte vluchtelingencrisis worden getroffen.

Nogmaals en paar simpele gedachten en dito beslissingen. Maar het feit dat ‘ergens’ in Europa / de EU men niet op de zelfde gedachte komt en uitvoert, doet het gevoel bij ons opkomen dat ergens tussen de coulissen besloten is dat de chaos in Europa moedwillig in stand gehouden moet worden of zelfs vergroot en het is Merkel die de regie hiervan heeft!

(RP: de vraag is nu wat de achterliggende reden is van deze moedwillige destructie van Europa en de Europese bevolking)!

Lees hier het artikel:
http://www.geennieuws.com/2016/06/niet-oplossen-vluchteligen-crisis-is-geplande-opzet/

Advertenties