Het Midden oosten van Europa nadert snel….

shariazone.europe

door: Sjef Smeets op juni 10, 2016

De genocide van de Nederlandse bevolking zal met dank aan de regenten uit Den Haag en Brussel plaatsvinden tussen 2017 en 2021.

Het toestaan en de import van criminelen, is toch hetzelfde en niet anders noemen.

In Duitsland thans in amper een half jaar meer dan 69.000 aangiften van geweld door asielige buitenlanders tegen de Duitse bevolking. Daar waar Duitsers zelf altijd tegen de harde hand van de wet aanlopen, lopen de nieuwkomers vogelvrij en kan ze niets gedaan worden.

In 2022 volgt een tribunaal in Hong Kong waarin de veroorzakers van deze huidige Europese ellende worden veroordeelt. Rusland en China hebben de handen ineen geslagen om weer tot normale verhoudingen te komen en delen Europa op in een Westers deel en een Midden Oosten enclave.

Het catastrofale kapitalistische bewind, van met name Amerika, heeft zijn tol geëist en de Amerikaanse samenleving is ook in een burgeroorlog terechtgekomen. Zuid Amerika zag in Europa hoe je met een grote groep personen zaken kunt afdwingen en ook de Zuidelijke landen zoals Brazilië, Argentinië hebben via infiltratie de Amerikaanse Overheid ontmaskert en dat heeft kwaad bloed gezet bij zowel de autochtone bewoners van Amerika, maar nog meer bij de nieuwkomers. De tijden van een burgeroorlog waarin de Zuidelijken tegen de Noordelijken vechten is leidraad in die burgeropstand.

Je dit realiserende vraag je je echt af waarom de mensen de ogen niet openen en eens naar de harde realiteit van de wereld te kijken.

U denkt dat dit verhaal niet klopt. Wachten we het rustig af of gaan we actie ondernemen om in eerste aanleg Nederland weer voor de Nederlandse burgers terug te krijgen. Of legt u het hoofd in de moede schoot.

Ik denk het laatste omdat de Nederlander een lankmoedig persoon is geworden.

Zoals zo vaak heb ik helaas met mijn visies jaren later HELAAS, gelijk gekregen. Als men de hebzucht van de mens kent, en dan met name van onze overheid, dan kun je sommige zaken met gemak voorspellen.

Waarom? Omdat de geschiedenis ons zoveel leert en we helaas de geschiedenis amper nog kennen of er van willen leren.

http://www.burgersvoorbindendreferendum.nl

Advertenties