Waarom demonstreren niet helpt!

demo2

Een groot deel is het spuugzat! Bijna alle zwakken in de maatschappij worden gepakt, de werkeloosheid is hoger dan ooit, de veiligheid is ver te zoeken. De ongelijkheid en de dictatuur is groter dan ooit!
Tientallen demonstraties en protesten hebben niets veranderd, integendeel de weerstand van links wordt steeds groter en de tegendemonstraties veelvuldiger. De politie lijkt zich steeds meer afzijdig te houden en in sommige gevallen kiest zij zelfs voor de tegendemonstranten (Spandoeken met onaanvaardbare leuzen worden toegestaan, maar de drager van een kindermuts wordt gearresteerd)!
Het lijkt op een omgekeerde wereld!

Dit is niet alleen de reden waarom er steeds minder aan demonstraties worden deelgenomen, waarom er steeds minder wordt geprotesteerd. Men heeft het idee dat demonstreren slechts verspilde moeite is. De gevestigde orde kijkt stiekem vergenoegd toe en gaat gewoon weer verder met hun door het volk zo verafschuwd beleid! De demonstranten merken steeds meer dat protesteren via demonstraties geen enkel effect heeft; het is dweilen met de kraan open! En zij hebben gelijk, er is nog NOOIT een wet gewijzigd als gevolg van een demonstratie!

De nieuwe vorm van protest, een referendum afdwingen, leek in het begin succesvol te zijn, maar onze slinkse machthebbers wisten exact hoe zij ook dit fenomeen moesten behandelen: “gewoon voor onbepaalde tijd in de ijskast zetten, tot het verjaard is en het volk dit vergeten is!”

Toch is er nog 1 vorm van protest, die wél effect zou kunnen hebben. “PAK ZE DAAR WAAR HET HET MEESTE PIJN DOET!” en dat is in hun Portemonnee! De enorme hoeveelheid belastingheffingen bijvoorbeeld!
De belastingen lijken via het alfabet te zijn ontstaan: voor elke letter is een belastingheffing uitgevonden zoals de a: voor accijnzen, de b: voor btw op benzine, bier, etc.etc.

Als wij massaal stoppen met een paar volkomen zinloze belastingen te betalen, DAN pas merken de megagraaiers het!
(Een goede -rechtse- belastingadviseur weet welke het meeste effect heeft)!
Of nóg effectiever een demonstratie waar bijvoorbeeld het openbaar vervoer tijdelijk wordt stilgelegd, dit kost het Rijk miljoenen!

Kijk en DIT zet pas zoden aan de dijk! Denk dan maar niet dat ze net als bij het Ukraïne referendum ook zullen zeggen: “We gaan dit stap voor stap oplossen!”

Realpredictor

Advertenties