Islam voor vrijdenkers

       Ik denk dat iedereen met een gezond verstand (dus ook degenen die de Koran niet hebben gelezen) wel hebben ervaren (via de berichten dan wel persoonlijk), dat de Islam dodelijk is voor alle andersgelovigen, andersdenkenden, andersgeaarden en weldenkenden! Dus tot nu toe nog het grootste deel van de wereld!
Beangstigend is alleen dat zo’n levensgevaarlijke achterlijke groep zich zo snel zal vermenigvuldigen, dat deze nu al de geciviliseerde wereld kan overheersen!

E.J. Bron

Screenshot_32

(Door: “Lucky 9”)

Doordat ze meer tijd hebben gekregen, zijn  de jongste jaren steeds meer mensen waaronder ik zelf, mede door al die aanslagen in Europa en elders in de wereld, zich gaan verdiepen in de islam.

Enkelen onder hen hebben de Koran gelezen en veel over het leven van Mohammed en wat die gezegd heeft. Dat vinden ze in zijn biografie, de Sira, en de betrouwbare overleveringen over wat hij allemaal deed en zei: de Hadith(s).

De onvermijdelijke conclusie is dat de islam een religie is van oorlog. Een oorlogszuchtige ideologie. Onze cultuur en onze waarden zijn onverenigbaar met die van de islam. We zijn naïef geweest.

De islam is veel eerder dan een religie, een dictatoriale politieke doctrine met eigen wetten, de sharia. Diegenen die de moeite deden om de teksten van de mohammedaanse doctrine te lezen zijn dan ook verschrikkelijk bezorgd, niet alleen voor zichzelf maar…

View original post 10 woorden meer

Advertenties