Bilderberg 2016 (deel 2): de complotten van de globale Elite

Wat is er exact aan de gang dat zo ontzettend belangrijk is dat behalve de namen van de Bilderberg leden, ook de inhoud van de conferenties van deze groep zo nodig geheimgehouden en beschermd moeten worden?
Wel, de volgende lijst van “onderwerpen” die voor discussie dit jaar op de conferentie wordt besproken komt nu toch rechtstreeks via de officiële website van de Bilderberg…

1. Actuele gebeurtenissen
2. China
3. Europe: miigratie, groei, hervorming, visie, eenheid
4, Midden oosten
5. Rusland
6. US politiek landschap, economie: groei, schulden, hervorming
7. Digitale beveiliging
8. Geo-politiek van de energie-en grondstoffenprijzen
9. Precariat en Midden-klasse
10. Technologische innovatie

Bijvoorbeeld, het is gedocumenteerd dat de Bilderberg-groep een sleutelrol gespeeld heeft in de ontwikkeling van de Europese Unie en in het besluit tot oprichting van de euro.

De lijst van vorige deelnemers bevat Bill Clinton, Hillary Clinton, George H.W. Bush,Prins Charles, David Cameron, Tony Blair, Henry Kissinger, Bill Gates, Angela Merkel,Ben Bernanke, Timothy Geithner, Rick Perry, David Rockefeller en Joe Biden.

De aanwezigheid van anti-Trump Senator Lindsey Graham is een duidelijk teken dat het Bilderberg gekonkel zal gaan over hoe te voorkomen dat Trump de  door Bilderberg gekozen kandidaat – Hillary Clinton verslaat.

Wie denkt u wordt de volgende president van Amerika?

Trump.Hillary

Uiteindelijk zullen er ook belangrijke beslissingen met betrekking tot de toekomst van de Europese Unie, de Amerikaanse politiek en het mondiale financiële stelsel worden gemaakt tijdens deze conferentie, maar wij zijn niet verondersteld om te weten te komen wat er exact besloten wordt binnen de Bilderberg conferenties en de mainstream media in de Verenigde Staten hebben altijd het beleid gevoerd van vrijwel negeren van deze bijeenkomsten.

In de afgelopen jaren is een officiële lijst van de deelnemers gepubliceerd op de website van Bilderberg (te lezen in onderstaand artikel).

Bron: Michael Snyder
http://www.dcclothesline.com/2016/06/09/bilderberg-2016-what-are-the-global-elite-plotting-this-time-around/

 

Advertenties