De geschiedenis herhaalt zich!

de-geschiedenis-herhaalt

Zo langzamerhand moet het volk toch in de gaten krijgen dat wij door onze dictatoriale bestuurders op een smerige slinkse manier worden bespeeld en gemanipuleerd!

Wanneer is sprake van manipulatie of emotionele chantage?
Bij manipulatie of emotionele chantage probeert men ons te bewegen om iets te doen of laten wat tegen ons eigen gevoel in gaat. Deze manipulatieve groepen doen dit met de bedoeling om er zelf voordeel bij te hebben ten koste van het goedgelovige volk, dat dit niet eens in de gaten heeft of domweg weigert om dit te geloven!

De manipulerende machthebbers werken op ons verantwoordelijkheidsgevoel, rechtvaardigheidsgevoel of ons plichtsgevoel; zij doen een beroep op onze tolerantie,
werken vooral op ons schuldgevoel, betichten ons van een slecht of egoïstisch karakter (we zijn niet sociaal, we discrimineren, we zaaien haat) etc. etc.

Hoe komt het dat men nog steeds niet ziet dat dit de ondergang wordt van ons volk, ons land en onze vrijheid ? Dit terwijl wij dagelijks met duizenden vernietigende voorbeelden in bijna alle landen worden geconfronteerd! Voorbeelden die zo herkenbaar zijn uit ons verleden… de Nazitijd! Destijds was er slechts 1 leider die het gelukt was om bijna van een heel continent 1 Staat te maken (1 Reich, weten jullie nog?!)
Dit heeft Europa miljoenen doden gekost! En veel landverraders werden geëxecuteerd! De herhaling zal nóg dodelijker worden! Niet alleen de joden, maar ALLE Christenen en andersgelovigen zullen nu slachtoffer worden

Waarom in hemelsnaam laten we dit nógmaals gebeuren, met slechts 1 kleine toevoeging : “1 ISLAMITISCHE Staat!”
Het resultaat is echter net zo dodelijk, zo niet dodelijker!
HET VOLK HEEFT NIETS UIT HET VERLEDEN GELEERD!

Wij zijn niet meer te redden, maar May God save our children!

Realpredictor

Lees ook: https://eunmask.wordpress.com/2016/06/06/realistische-lezersreacties-deel-21/

Advertenties