Pedofiele volgers van de islam poseren met hun prooi op de sociale media

       Bekijk de foto’s goed! Want ook UW dochters zullen straks zo in de media staan! Want onze regering zal de islam in al zijn facetten beschermen!

Foto’s die steeds meer als normaal lijken te worden gezien, islamitische mannen die poseren met hun pre tienermeisjes als een soort oorlogsbuit op de sociale media. Denk nu niet dat deze foto’s zijn genomen in die onderontwikkelde zandbak of onder het bewind van de zelfbenoemde islamitische staat der pedofielen, vrouwen onderdrukkers en  zelfmoordterroristen. Nee deze foto’s komen uit Finland en Zweden. De meisjes zijn dan ook geen moslima’s die het van baby af aan al gewend zijn om te worden onderdrukt, maar niet islamitische westerse kinderen.

1

En nee dit is allemaal nog niet vreemd genoeg, het kan altijd maar weer gekker met de “islamitische liefdes jihad” Een duidelijk verhaal over hoe deze islamitische kinderseks mensenhandel bendes hun prooi naar zich toe lokken is te zien middels deze link. Ik spreek over prooi aangezien deze pedofielen dit ook zo zien, het zijn roofdieren, aasgieren opzoek naar zwakkere slachtoffers om te kunnen misbruiken…

View original post 586 woorden meer

Advertenties