Hoe de EU Europa tot het domste continent ter wereld heeft gemaakt!

EUVUIST

Wij zullen ervoor zorgen dat Europa wordt vernietigd

Op oktober 10, 2015 heb ik een artikel geplaatst over de 2 grootste communistische landen ter wereld: China en Rusland die de islam de oorlog hebben verklaard!
Ook werken deze 2 landen nauw samen met Israël.

Korte Samenvatting.
“Samenwerking met Israël
China is op allerlei terreinen juist nauwe samenwerking met Israël aangegaan. De Israëliërs hebben de Chinezen hoogwaardige (militaire) technologie geleverd; zo is het Chengdu J-10 gevechtsvliegtuig een kopie van de Israëlische Lavi, die begin jaren ’90 onder immense Amerikaanse druk door de regering in Jeruzalem werd geschrapt. Daarnaast zijn de ook modernste Russische drones uitgerust met door Israël geleverde technologie.”
In de in evangelische kringen breed geaccepteerde eindtijdtheologie zijn Rusland en China de ‘kwaadaardige’ legers die uit het noorden en oosten het Midden Oosten binnenvallen.

In realiteit blijken het orthodox-christelijke Rusland en China zich juist tegen de islam, het Bijbelse ‘antichrist’ systeem, te keren, en staat het Westen met zijn aanhoudende steun voor de islam aan de verkeerde kant.

Imperialisme Turkije bedreigt ook China
Net als de Russen beschouwen de Chinezen het islamitische Turkije –NAVO lid– als een grote bedreiging. De Turkse president Erdogan en premier Davutoglu bezochten de Turks-Oeigoerische moslims in Xinjiang (Oost Turkistan), die zich willen afscheiden van China en een islamitische shariastaat willen oprichten. De relaties tussen China en Turkije zijn tevens verslechterd door de genocide die de Oeigoeren begonnen tegen de etnische Chinezen in Urumqi.”

Deze 2 landen zijn wel de ENIGE landen ter wereld, die hun volk en hun land beschermen!

https://eunmask.wordpress.com/2015/10/10/china-verklaart-de-islam-de-totale-oorlog/

Want wat blijkt? Europa heeft (onder leiding van de EU) JUIST hun 2 grootste vijanden binnengehaald! Niet alleen Turkije, maar de HELE ISLAM!

Advertenties