REALISTISCHE LEZERSREACTIES (DEEL 20)

Reactie op https://eunmask.wordpress.com/2016/06/01/onze-laatste-kans-waarom-alleen-een-nexit-ons-land-kan-redden/

Hoop dat webmaster dit verder onder de aandacht brengt.

Kernkabinet op basis van een bindend referendum.

De website http://www.burgersvoorbindendreferendum roept alle individuele groepen en partijen die via de sociale media oproepen om in verzet te komen tegen de afbraak Kabinetten van de afgelopen jaren, zich te bundelen.

Elke groep afzonderlijk zal niet in staat blijken dit rampen-Kabinet naar huis te sturen.
De enige mogelijkheid is gewapend verzet of een gezamenlijk verzet van alle initiatieven in de vorm van een burgergroepering met als enig doel dat Bindend Referendum.

Die groep van burgers heeft dan straks, als die machtsovername gelukt, dan pas de mogelijkheid om alle doofpotten en achterkamertjes politiek ge-openbaard te krijgen.

Ik roep dan ook iedereen op die dit doel beoogt zich te bundelen. Begin bij u in de wijk, buurt dorp of stad een actiegroep met als enig doel dat Bindende Referendum.
Laten we samen optrekken en dit Kabinet en haar regenten de laan uit sturen.
Helaas hebben we op dit moment niemand ala de heer Pim Fortuyn die de allure en status heeft om een andere weg inzake politiek in te slaan.

Mooi zou het pas zijn als alle groepen in Nederland, en of ze nou heten Alternatieve Media, Burgerlijke ongehoorzaamheid, het BurgerCollectief, Buger en Recht, of hoe dan ook.
En hoe mooi zou het zijn als al deze FB- en andere groepen zich bundelen en we mogelijk in de heren Thierry Baudet, Ewald Engelen of Jan Roos leiders kunnen vinden, dan kan Nederland weer aan de opbouw van ons land beginnen.

Maar dan zullen we allemaal zonder eisen vooraf aan dat ene doel, namelijk dat Bindend Referendum als enig wettig doel moeten omarmen.

En als we dat gezamenlijk afgedwongen hebben dan pas kan iedere groep afzonderlijk zijn punt maken en die bekende beerputten en doofpotten opentrekken c.q. openbreken.

De opzet van de website moet nog beter en hoop dat andere me willen helpen, omdat nog meer helder te krijgen.

Maar de Kern van het verhaal moet u duidelijk zijn: een door de burger rechtstreeks gekozen Minister-president aangevuld met hooguit 4 Ministers.
Het Kabinetsbeleid stelt u zelf samen en daar gaan we op elk gebied afzonderlijk over stemmen.

Ook de lokale politiek kan op deze manier beter afgestemd raken door en met de burger die dan ook lokaal direct stemt over voorstellen die burgers zelf hebben aangedragen. Niet uw wethouder of burgermeester of raadsvertegenwoordiger heeft het dan voor het zeggen, maar u zelf als burger.

Technisch is dat heel simpel te organiseren. Het argument dat dit veel geld gaat kosten is een drogreden van de politiek. Dat u volgens de politici geen kennis van zaken heeft inzake het besturen van een gemeente of land is een drogreden. Temeer omdat in het verleden is gebleken dat bestuurders wel de meeste fouten maken en altijd achter de feiten aanlopen.

Deel dit, steun dit en maak andere enthousiast voor dit systeem van rechtstreekse democratie, waarin u rechtstreeks het beleid bepaalt.

Meld u aan om het idee verder te ondersteunen.

Sjef Smeets, Boxmeer

comments3

Advertenties