Onze laatste kans! Waarom alleen een Nexit ons land kan redden.

nexit1

Al vele malen is hier geprobeerd om uit de levensgevaarlijke dictatoriale EU te stappen! Wilders heeft het geprobeerd. De meest bekende economen hebben het al aangetoond en net zoals bij de gedwongen toetreding van de EU, waarbij men ondemocratisch een Bindend Referendum heeft afgeschaft om te voorkomen dat hier tegen gestemd zou worden, heeft men dit tiranniek en zonder enige onderbouwing door onze strot gedrukt!

Lees dit realistische artikel:
“Het is een chaos in de wereld. Grote mogendheden slaan dreigende taal uit naar elkaar, miljoenen vluchtelingen zijn op drift en de EU brokkelt gestaag af, weet Jeanne Dijkstra. Ondanks dat, probeert de EU uit alle macht andere landen te verleiden door hen met handelsverdragen de EU binnen te lokken.

Niemand in de EU echter hoor ik over de immense tweedeling, die zich sinds de crisis ook voltrekt binnen Europa met zijn miljoenen werklozen. Niet alleen onder ouderen, maar vooral ook onder jongeren, soms per land oplopend tot wel 40 procent. Zij die nog werk hebben gaan daaraan voorbij, onwetend welk noodlot ook hen kan treffen. De immense rijkdom van de elite en grootaandeelhouders zorgt er tevens voor dat mensen in parallelle werelden leven. Correcte politici blijven burgers voorhouden dat de EU ons enorme welvaart heeft gebracht, maar in hun correctheid zijn zij blijkbaar ziende blind voor de toenemende armoede in de landen binnen de EU. De vrede wordt niet eens zozeer bedreigd door grote vijand IS, als wel door de tweedeling. Die maakt dat mensen die niets meer te verliezen hebben zullen opstaan tegen de decadente zelfverrijking, corruptie, hebzucht en macht. Dat is pas echt gevaarlijk.”
Jeanne Dijkstra, Ermelo
http://www.telegraaf.nl/watuzegt/25533472/__Tweedeling_gevaar_voor_vrede_in_EU__.html

Duidelijker kan het niet en ook duidelijk is dat het Bankwezen, dat deze ellende mede heeft veroorzaakt, er fel op tegen is. De EU is en blijft een gevaar voor onze economie, voor onze democratie en voor onze veiligheid

Met andere woorden: de EU brengt onze vrede, onze welvaart en ons voortbestaan in gevaar!

 

Lees hier waarom Engeland ook een poging waagt
The Moment of Truth
Pat Condell
Please watch ‘Brexit The Movie’ before the referendum, not after. This is the most important political decision we will ever make.
https://www.youtube.com/watch?v=JFt-pRIvL9E