De kwaadaardige Israëlhaat van DENK

Featured Image -- 21773

Ach, de hele ‘Denk-Sylvana-Zwarte Piet’ groep (zogenaamd een afscheiding van de PvdA), is gewoon weer een afleidingsmanoeuvre. De handen liggen zoals altijd op dezelfde buik; het volk heeft weer een nieuwe soap om zich over op te winden en de PvdA kan via een omweg hun pro-islamitische koers hervatten!

OpinieZ

Er zijn mensen die de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever goedpraten of bagatelliseren en er zijn mensen die haar ontkennen of schromelijk overdrijven. En dan zijn er die mensen die de situatie in Israël/Palestina gebruiken voor politiek gewin, omdat ze weten dat het hier de gevoelige snaar van hun electoraat betreft. Tunahan Kuzu van de kersverse partij DENK is zo iemand en zijn hypocriet populisme is levensgevaarlijk.

Video
Van de week publiceerde DENK op haar Facebookpagina een video waarin Tunahan Kuzu, de politiek leider van DENK te zien is. De video werd inmiddels bijna 2800 keer bekeken en bijna 800 mensen reageerden enthousiast en vol passie op de boodschap die in de video tentoon wordt gespreid. ‘Eindelijk durft een politicus zich eens over dit onderwerp uit te spreken!’. Er lijkt onder de reageerders een soort algemene consensus te zijn. Er duiken zelfs mensen op die beweren al jaren niet…

View original post 859 woorden meer