Luchthaven Elliniko in Griekenland : Het islamitisch pedofielenparadijs

Europa heeft het barbaarse nageslacht van Sodom en Gomorra binnengehaald!

Voor elk wat wils, van jongetjes die amper al staande kunnen plassen tot meisjes waarbij de tietjes nog amper zichtbaar zijn, opvangcentrum Elliniko heeft voor elke pedofiel exact dat wat deze zoekt.

Dit zou zo maar uit een vakantiefolder kunnen komen, maar helaas deze horror vakantie is de treurige waarheid voor de kinderen die opgevangen worden op het terrein van deze voormalige Griekse luchthaven

Vluchtelingen kamp  Elliniko daar waar de kinderen worden geprostitueerd door volwassenen, volgens de woorden van burgemeester Andreas Kondylis.

Volgens beschuldigingen die in de media de ronde doen beweert burgemeester Kondylis dat de oudere inwoners van het kamp minderjarigen kinderen verplichten om zich te prostitueren. Deze gruwelijkheden vinden ’s nachts rond het vluchtelingenkamp plaats voornamelijk op vrijdag en zaterdag.

Maar liefst 10 politieagenten bewaken het gebied dat 6.000 asieleisers en migranten herbergt, het aantal agenten is uiteraard ruim onvoldoende om de orde te handhaven, de veiligheid te garanderen en de kinderen te beschermen. De informatie en klachten komen uit Poseidonos Avenue en…

View original post 217 woorden meer

Advertenties