Één stroom sperma die op het Westen afraast

ontscheping

Lees dit zeer interessante (voorspellende) boek!

In 1973 schreef de Franse schrijver Jean Raspail een geniale, voorspellende, roman over de massamigratie en de suïcidale drek van het politiek correcte juk. Het boek werd een cultsucces tot de dag van vandaag, en bij iedere keer dat er weer sprake was van golven armoedzaaiers die met wrakke schepen de kusten van het Europese welvaartsparadijs bereikten, kwam er opnieuw een herdruk.

http://joostniemoller.nl/2016/05/stroom-sperma-op-westen-afraast/

RP: Ik zou het “De Vloot des doods” noemen!

Realistische reacties:

“Teleurgestelde helper verteld zijn verhaal: Afrika de kraamkamer, massa geboorten van laag IQ leugenaars en dieven. De door de 1000-den miljarden ontwikkelingshulp van het Westen naar 3e wereldlanden de laatste 50jaar is grotelijks omgezet in een even gigantische als catastrofale geboortenexplosie van miljarden mensen die zichzelf niet kunnen voeden en bedruipen. Zo is de hulp van het westen een doldraaiende hond geworden die zichzelf tot bloedens toe in zijn staart bijt. Deze gigantische overbevolking van mensen die incapabel zijn zichzelf tot enige welvaart te organiseren hebben steeds meer hulp nodig en miljoenen zullen trachten Europa te bereiken. In de EU dat met haar superieure moraal ‘hoge waarden’ koestert en arrogant elk realisme afwijst, een met een vloot marine schepen de aanstormende pauper hordes in Italie etc aan wal brengt. Ook het gesubsidieerde AzG heeft schepen voor Libie liggen om dobbernegers over te varen naar de EU, noodhulp noemen ze dat.”

“Frappant dat Raspail het toen allemaal al zag. De man was zijn tijd ver vooruit, ik wil zijn boek lezen. Tegenwoordig worden we overspoeld door agressieve, veeleisende islamieten. En die komen hier niet voor de lol, ze komen met een missie. Europa moet en zal islamitisch worden en hierbij maken ze gretig gebruik van onze zwakheden. Ze lachen zich de islamitische ballen uit de broek over onze tolerantie tegenover die barbaarse ideologie. Dat het zo gemakkelijk zou gaan dat gaat hun (beperkte) verstand te boven.
Als wij het tij nog willen keren zullen we keihard stelling moeten nemen tegen deze idioten en dat hoeft niet netjes te gebeuren. Dat zal niet gemakkelijk zijn en dat zal gegroepeerd moeten, eenlingen bereiken niks. Een stem op de PVV is misschien een stap in de goede richting, maar er zal meer moeten gebeuren. Islamieten moeten weten dat ze hier niet thuishoren. Intolerant zijn jegens de intoleranten. Een andere taal verstaan ze niet.”

RP:
In de middeleeuwen hadden we de ridders en de vrouwen droegen kuisheidsgordels.
En nu laten de laffe Europese volkeren dit zonder enig verzet toe!

https://fubar.mobi/2016/05/23/ondanks-explosieve-stijging-van-het-aantal-verkrachtingen-relatief-weinig-buurtwachten-in-amsterdam/

https://fenixx.org/2016/03/01/mohammedanen-beuken-europese-grens-met-stormram-rutte-het-gaat-steeds-beter/

Advertenties