Politie: Meer dan 80% van de seksuele aanrandingen in badhuizen vorig jaar werden gepleegd door asielzoekers

En straks is niet alleen Zweden een gevaarlijk land geworden maar ook de rest van Europa! Achterlijke leiders en blinde burgers die barbaren binnenhalen en betalen! De Europese Devolutie (terugval in de evolutie) is al in volle gang!

Zweden – Meer dan 80% van de seksuele aanrandingen wat vorig jaar plaatsvond in zwembaden werden gepleegd door asielzoekers en andere allochtone groepen, vermeldt een nieuw politie onderzoekrapport.

In 2015 zijn er 123 verschillende aanrandingen in zwembaden bij de politie aangemeld, 112 van de seksuele molestaties waren gericht op meisjes, en elf op jongens.

In 80 procent van de aanklachten van zwembaden zijn de daders volgens opgave of identificatie van buitenlandse afkomst. De meesten missen een Zweeds persoonsnummer, en de aangiftes geven aan dat deze groep voornamelijk bestaat uit “niet-begeleide minderjarigen” asielzoekers, constateert de politie in zijn rapport.

De politie vermeldt verder in het rapport dat de daders van overige seksaanvallen, die niet in zwembaden plaatsvinden, ook voornamelijk door daders met buitenlandse achtergrond worden gepleegd.
De politie heeft een lange lijst met voorbeelden:

Een zestien jaar oud meisje werd aangevallen door een groot aantal jongens die “van buitenlandse afkomst waren en gebrekkig Zweeds spraken”. Het meisje was samen met haar vriendje van…

View original post 436 woorden meer

Advertenties