Islamisering in Engeland is een gevaar voor de gezondheid!

Alsof er nog niet genoeg idiote knievallen voor allerlei minderheidsgroeperingen zijn gemaakt, vooral de islam, hoeven islamitische verpleegsters nu hun handen niet meer te wassen voordat ze medische handelingen verrichten.

Je voelt waarschijnlijk een klein beetje weerzin opkomen nu, of een beetje meer. En dat hoort ook. Handenwassen is het aller allereerste als het gaat om hygiene en laten we duidelijk zijn en er geen doekjes verbandjes om winden, als hygiene ergens belangrijk is dan wel in de operatiekamer. Er is een direct verband tussen hygiene en het verspreiden van ziektes en infecties.

De eis komt van de sharia. Moslima-verpleegsters vrezen dat het wassen van hun handen in de operatiekamer “hun zedelijkheid in gevaar kan brengen”. Vanzelfsprekend hebben medische experts beargumenteerd dat het niet uitoefenen van de noodzakelijke hygiene-maatregelen alvorens een operatie te beginnen de veiligheid van patiënten in gevaar brengt.

Over DEGENEREREN gesproken!

https://fenixx.org/2016/05/26/engeland-moslima-verpleegsters-weigeren-hun-handen-te-wassen-in-overeenstemming-met-de-sharia/