REALISTISCHE LEZERSREACTIES (deel 19)

Reactie op: https://eunmask.wordpress.com/2016/03/26/het-is-een-moslim-verboden-om-jou-vrolijk-pasen-te-wensen/

Voor mij is het helaas al “11 mei 1940” en nog steeds slaapt het Nederlandse (vrouw)volk nog steeds door … “in slaap gehouden door pro-Islamitisch Den Haag en media c.s.” Straks zijn zij al eerste slachtoffer van de Islam!

Ik heb hen al ruim twintig jaar geleden daarvoor gewaarschuwd. Wat ze hadden moeten doen?
De PVV stemmen! En … ieder dag met protestgroepen langs “Het Torentje” moeten lopen en scanderen: “In Nederland geen Islam!”
Maar … vrouwen zijn helaas nog steeds oer genetisch “Aanpassers” (of wellicht pure overleving opportunisten! Ze zijn fysiek nog steeds de mindere van mannen, die ze daardoor naar believen mishandelen! De Koran stelt dat NB al 1400 jaar als een “Recht van iedere man”! )
(RP. lees ook dit: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2704904/2016/05/15/Saoedische-vrouwen-die-gsm-van-hun-man-checken-riskeren-volgens-nieuwe-wet-een-pak-slaag.dhtml )

Al die “Rechten” worden NOOIT door Den Haag gepubliceerd en/of bekend gemaakt via het NOS journaal!

Vanaf 1973/1975 is de bevolking en westerse cultuur van Nederland en Europa door onze politici voor een “Oliedeal” als slachtvee aan de Islam overgedragen!
En … het volk blijft dwaas naief (zelfs na de bijna dagelijkse moslim aanslagen op onschuldigen) gewoon door slapen en zelfs de doelbewuste tsunami van moslim “vluchtelingen naar Europa” als “zielige stakkers” verwelkomen!
Dat de burgers steeds meer moeten gaan betalen aan deze “handophouders” en “bezetters” snappen ze niet eens!

Tot … de moslims hier (via probleemloze immigratie en … de buiken van hun moslima broedmachines) politieke macht krijgen!
Dan moeten alle vrouwen en meisjes zich gaan bedekken!
Aparte zwembad dagen voor moslima’s
Geen aangifte mogelijk voor hen, die Koran-gewettigd mishandeld/verkracht zijn door moslimmannen!
Nederland blijft stompzinnig zich niet bezighouden met de gruwelijke haat- en discriminatie inhoud van de Koran en de puur patriarchale- en dictatoriale Islam!

Zoals altijd in de geschiedenis zijn de verantwoordelijke straks als eersten die “hun biezen pakken naar een veilig buitenland!” ( Samsom gaat nu ook weg! Huichelend als zijn PvdA Compaan Wouiter Bos, die ook opeens zijn gezin zo belangrijk vond! Dit zijn de figuren, die voor “ONS Neurenberg tribunaal” horen te staan! )

Nee, straks staan U en ik voor het “Halal-mes” van de moslims, die al 1400 jaar dagelijks oefenen in het onverdoofd doorsnijden van hun vee en dat van hun NIET MOSLIMS!

In Den Haag zitten onze “Islam NSB-ers” en U en ik gaan weer naar de Islamitische concentratiekampen!
Ik somber?
Blijf dan maar door slapen!

Frank de Vries

comments3

 

Advertenties