Nieuwe stroom met miljoenen asieleisers op de been, EU verwelkomt met open armen!

KEEP COMING

Wij blijven komen totdat Europa van ons is

Zorgwekkend nieuws, er zijn weer drie miljoen economische asieleisers op de been, onderweg naar (o.a.) Nederland, en het beleid van de heersende elite gaat veel verder dan alleen open armen.

En u weet ondertussen: EU lidstaten mogen geen Nee zeggen. Zeggen ze nee dan is het per asielzoeker direct 250.000 euro boete, zijn ze eenmaal binnen dan krijgen ze per direct een traject voor definitieve verblijf en uitzetten blijkt volstrekt onmogelijk.

Elke asieleiser heeft direct recht op gratis uitkering, toelages, hotelverblijf, voedsel, vervoer, sociale huurwoning, niet te landelijk of bij politiebureau in de buurt, bed, wasmachine, gratis tv,bank, mobiele telefoon, ongestraft aanranden: ja, ondertussen al die aanrandingen steeds, geen meisje of jongetje is te jong.

En we zijn ondertussen ook aan het vragen voor meer immigratie uit Turkije. Nederland en de EU is Gratisland, wie wil dat nu niet?

Mogelijk gemaakt door VVD en PvdA: Rutte, Samsom, Timmermans en uiteraard de EU. En ondertussen: Zo veel als mogelijk in de doofpot. Voor wie werkt de politiek eigenlijk echt? Die gemeentelijke asielzoekersquota hè…

Ze werken duidelijk niet voor de eigen bevolking, want die betaalt zich het rambam, wordt aangerand en vervolgens weggejorist uit eigen land. Maar ja, dit alles mag je natuurlijk niet zeggen, dat is niet policor.

Lees verder via de Bron: Tweede, veel grotere migrantentsunami naar EU is begonnen | Time2Wakeup!

Advertenties