IT’S TIME TO WAKE UP!

 

We dachten altijd dat de grootste sterfgevallen zich voordoen in derde wereldlanden, omdat daar de juiste medische verzorging ontbreekt!

DUS NIET! DE GENOCIDE IN DE GECIVILISEERDE WERELD IS VEEL GROTER, JUIST OMDAT DE HIER VERSTREKTE MEDICIJNEN, NA DE MASSAMOORDEN IN WERELDOORLOGEN, DOODSOORZAAK NO. 1 ZIJN!

Lees dit maar!
Medicijnen in de top drie als belangrijkste doodsoorzaak!

Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ‘met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden.

De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

Bekijk onderstaande video’s, u gelooft uw ogen niet!

En DIT is slechts het topje van de grootste Wereldmoord Machine!

Advertenties