beveiliging voor de ‘DENK’ tank…..

Het volk heeft het nog steeds niet door maar Nederland is al geïslamiseerd vanaf het moment dat onze regering de zetels heeft opgevuld met moslims!

http://www.republiekallochtonie.nl/aantal-vrouwen-en-allochtonen-in-tweede-kamer-neemt-toe-ondanks-sgp-en-pvv

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/01/moslims-en-de-koran-in-de-tweede-kamer/

Door ‘Duchesne’

Ik snap het wel: als Kuzu en Co worden gehemeld is ook de mogelijkheid om de moslims meer zetels te geven weg. Immers nu zijn ze een zittende partij die via een sluipweg niet volgens de “nieuwe” kieswet in de politiek zijn gekomen. De nieuwe kieswet is precies daarom gemaakt, om te voorkomen dat er nog nieuwe partijen konden ontstaan zoals de LPF.
Ingeval Erdogan en de Marokkaanse koning onze 5 e colonne dubbele Nederlanders opdracht geeft om deze lieden van Denk te steunen en erop te stemmen, dan kan het zomaar zijn dat we in Nederland in 2017 een moslim regering hebben of een coalitie van moslims. Ook de vrouwen die stemgerechtigd zijn zullen worden gedwongen hun eigen vervangbaarheid te steunen. Immers de moslim wil blank fokken en vele Turkse en Marokkaanse vrouwen zijn dan overbodig. Een soort fokprogramma om de genenpool wat op te vijzelen na…

View original post 340 woorden meer

Advertenties