Binnenkort een nieuwe invasie van gelukzoekers in Europa!

 

visumvrij

Geen vluchtelingen maar 75 miljoen Turken en 52 miljoen inwoners uit Oekraïne, Georgië en Kosovo in Europa!

Als het aan de Europese Commissie ligt, mogen binnenkort 75 miljoen Turken en 52 miljoen inwoners uit Oekraïne, Georgië en Kosovo vrijuit naar landen binnen de Schengenzone reizen. Omdat er geen Europees systeem is om toeristen elektronisch te registreren, kunnen ze ongestoord in de EU blijven.

De Europese Commissie stelt woensdag voor om inwoners van Turkije, Oekraïne, Georgië en Kosovo in de toekomst zonder visum naar de Europese Unie te laten reizen. Officieel mogen toeristen 90 dagen blijven, zakenmensen 180 dagen. Maar omdat er geen controle is kunnen ze blijven zolang ze willen! En dat weet de EU bliksemsgoed!

Er zijn zorgen dat vooral Koerdische Turken, veroorzaakt door het geweld in het oosten van Turkije, de mogelijkheid zullen aangrijpen naar de EU te migreren, vertelt Marc Pierini van de denktank Carnegie Europe tegen Elsevier. ‘En dan zullen ze vooral naar landen willen waar al familie woont, zoals Duitsland, Nederland en België.’

Critici van de Unie zeggen op hun beurt dat de Europese Commissie zich niet zo had moeten laten opjagen door Turkije. Dat land dreigde de migratiedeal op te blazen als ze niet voor juni visumvrij reizen zouden krijgen. (RP. chantage dus, terwijl Turkije al miljarden hiervoor heeft gekregen!)

Elsevier.

MOTTO EU: “WE INVITE THE WHOLE WORLD TO LIVE IN EUROPE”