Nederland: Jongetje (8) zwaar mishandeld in Rijen!

kindmishandeld

RIJEN – Een 8-jarig jongetje zou maandagmiddag in Rijen zwaar mishandeld zijn door één of twee tieners. Het kind heeft een been gebroken en ligt in het ziekenhuis. Er zijn twee verdachten aangehouden. Zij zijn 14 en 15 jaar en komen uit Gilze en Bavel. Dat meldt de politie.
De moeder van de jongen meldde rond 16.00 uur dat haar zoon was mishandeld op de Van Duivenvoordestraat. Hij was in ieder geval door een van de twee tieners van zijn fiets geduwd. Wat er nog meer is gebeurd, is nog niet bekend.

Een getuige had het gewonde jongetje mee naar huis genomen en daar werd de moeder van het kind gewaarschuwd. De jongen gaf aan dat hij maar op een been kon staan. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat zijn been was gebroken. Ook klaagde hij over slecht zicht en hoofdpijn. Die klachten worden nog onderzocht.

Agenten waren na de melding naar de Van Duivenvoordestraat gegaan. Daar zagen zij de twee tieners die mogelijk iets met de mishandeling hadden te maken. Het duo werd aangehouden. Zij moeten een nacht in de cel verblijven. Zij worden dinsdag gehoord.

De aanleiding van de mishandeling is nog niet bekend.
En weer wordt verzwegen wie de daders zijn!

http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/rijen/jongetje-8-zwaar-mishandeld-in-rijen-twee-tieners-uit-bavel-en-gilze-aangehouden-1.5980413