Kwart miljoen huurwoningen gejat van Nederlanders

woningen asiel.jpg

 Opgekocht: De vette huursubsidies worden toch betaald door de Nederlanders

We moeten in opstand komen en dit zwikkie verraders terecht stellen. En als we dat niet heel snel doen zullen we een islamitische provincie zijn van het nieuwe Ottomaanse Rijk. We zijn verkocht, verraden en uitgeleverd. We zijn in slavernij gevoerd.

Fubar

Kaalslag in sociale huursector

In zes jaar tijd zijn er ruim 250.000 corporatiewoningen verdwenen door verkoop en almaar stijgende huurprijzen. De Woonbond spreekt van een acuut tekort aan sociale huurwoningen.

Telegraaf >>

Al jaren is de woningbehoefte in Nederland rond de 60.000 woningen per jaar. Dat betreft het vervangen van woningen en uitbreiding van het bestand omdat we nog steeds bevolkingsgroei hebben. Nooit werd deze vervangingsbehoefte ook daadwerkelijk gerealiseerd. Helemaal nooit. Het langjarige gemiddelde ligt tussen de 45.000 en 50.000 nieuwe woningen die opgeleverd worden. Die behoefte is niet iets van de laatste tijd, maar speelt al decennia. Nooit maar dan ook nooit heeft de overheid zodanig sturing gegeven dat getal eens omhoog ging.

Maar van de week was daar dan eindelijk het heuglijke bericht dat gemeenten zich na decennia eindelijk eens gaan inspannen. Er gaan eindelijk meer woningen komen ….

Voor Nederlanders? Nee, haha. Geintje.

Voor vluchtelingen!

Een groeiend…

View original post 167 woorden meer