RACISME DE RODE KAART VAN DE ELITE!

kapitalist3

De heersende elite

De nieuwe “Rage” deze eeuw is het beschuldigen en veroordelen van alle kritiek op de barbaarse cultuurverrijkig! De gemalipuleerde media schreeuwt “Discriminatie, Haatzaaien en Xenofobie” als mensen geschokt reageren op de weerzinwekkende gedragingen van de door de heersende elite binnengehaalde barbaren!

Het volk wordt aan de lopende band een schuldcomplex aangepraat! Terwijl de kapitalisten zich nóg meer verrijken aan de bewust gecreëerde barbaarse invasie van “fake vluchtelingen” en de domme kudde zich als (o zo humanitair voelende) pamperaars deze barbaren hartelijk verwelkomen!

De gevolgen worden door politici en de gemanipuleerde media verzwegen óf gebagatelliseerd. Maar de rest van het wéldenkende volk ziet met lede ogen hun veiligheid en hun vrijheid als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Onderstaand is slechts het topje van de vernietigende ijsberg dat ons, en vooral onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat!

Racisme, discriminatie, xenofobie of gewoon de dodelijke waarheid? Oordeel zelf maar:

-Cultuurverrijking; Meisje (22) slachtoffer van groepsverkrachting in Gent
-Noorwegen: 3-jarig jongetje door groep verkracht in asielcentrum
-Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd
-Vijf brute verkrachtingen en het Parool blijft verzwijgen dat het om lichtgetintiërs gaat
-Duits meisje pleegt zelfmoord na verkrachting door twee Afrikaanse immigranten
-Drie Afrikaanse mannen zijn gisteren veroordeeld tot gevangenisstraf en deportatie voor een groepsverkrachting van een Zweedse vrouw in Ludvika.
-Licht getint geweld : Vrouw zwaargewond na verkrachting in Zuid

en dit is het einde van de civilisatie:
http://viraltube.nl/8-jarig-kind-uit-jemen-sterft-in-de-handen-van-haar-40-jarige-echtgenoot-tijdens-hun-huwelijksnacht/

enz. enz.

Citaat Joost Niemöller:
“Dat is geen complot. Dat is simpelweg een weergave van hoe de bestuurlijke elite opereert: Nederland moet kapot gemaakt worden en overgaan in een internationaal netwerk, waarbinnen de gewone burgers van een land niets meer te zeggen hebben en het internationale bedrijfsleven heerst. Vandaar de EU. Vandaar TTIP. Vandaar de weerstand tegen referenda.”

idiote

Een idioot!

Hoe lang willen JULLIE nog blijven zwijgen?

Realpredictor.