Compleet invasieplan voor Europa ontdekt

WEF! DIT PLAN HEBBEN WIJ VANAF DE 1E GELUKZOEKER AL WOORDELIJK VOORSPELD! NET ALS DE ANDERE DODELIJKE INVASIEPLANNEN VAN DE EU!

 

KUDDEVOLK

Een  complete gids waarin beschreven wordt wat te doen. Hoe te reizen, hoe grenscontroles te vermijden, wat te zeggen tegen Frontex. Compleet met spoorboekje, vertrektijden van treinen, welke grensovergangen geschikt zijn. De veroveringsbrochure geeft tips hoe naar elk Europees land te gaan waar de kolonist maar naar toe wil, ongeacht het eerste land van aankomst.

Routes, rustplekken, ‘drop-off points’, voedselvoorziening. Het staat allemaal aangegeven. Hoe asiel aan te vragen en hoe niet. Hoe misbruik te maken als de invasanten al familie hebben in Europa, gezinshereniging. Er wordt gewaarschuwd voor strikvragen door de immigratiedienst en welke gewenste antwoorden te geven.

Er staan contactpunten vermeld van subversieve organisaties als ‘Stop the Borders’, ‘No Borders’ en ‘Welcome to Europe’.

Het is inmiddels wel duidelijk dat deze organisaties vijanden zijn van de Europeanen  en de uitroeiing nastreven van de oorspronkelijke bevolking onder het mom van medeleven met ‘vluchtelingen’. De overheden zouden deze groeperingen aan moeten pakken…

View original post 275 woorden meer