1.4 MILJARD EXTRA voor parasietenopvang de komende twee jaar

Geen probleem! Er zit nog geld in de pensioenpot, meer genocide op onze ouderen, de zorg kan weer mega-verhoogd worden en de bankjes in het park staan al klaar voor de werklozen die allemaal dakloos worden!

nederlandbloedt

 

Flikkerde zojuist bijna van de bank af toen ik dit las op de teletekstpagina van de staatsomroep. Ons belastinggeld, de pensioenen van  onze ouderen, uitkeringen van onze zieken en minderbedeelde smijten de Haagse laffe honden over de balk om de parasietenopvang nog maar weer eens wat extra toe te kunnen stoppen.

1.4 MILJARD ! Dit geld, nee EXTRA geld bovenop de enorme sloot geld die er al in de parasietenopvang gestoken wordt, verspilt men nu aan taallessen, integratie en huisvesting voor de kansloze gelukszoekers epidemie die ons land in razend tempo naar de klote aan het helpen is.

Overigens is dit nog maar het topje van de ijsberg aangezien de gemeenten ook nog eens extra parasietentoeslag ontvangen om de integratie van de kansloze wat beter te laten verlopen. Ben je opzoek naar een huurwoning dan heb je als Nederlander ook pech aangezien de gemeenten ook nog eens een extra geldbedrag…

View original post 237 woorden meer