“Hoer”: Meisje bewusteloos geslagen omdat ze een rok droeg

Nog even dan wordt geëist dat alle westerse vrouwen een burka moeten dragen en binnenkort zie je zelfs geen 1 autochtoon meer op straat! Mark my words!

Video

Scroll naar beneden voor de video

Een 16-jarig meisje in Frankrijk belande na een zware mishandeling in coma, ze werd geslagen en geschopt door een groep van allochtone vrouwen die haar een ‘hoer’ noemde. De reden van de aanval? Het meisje droeg een rok.

Het meisje stond verleden week maandag te wachten bij de tramhalte Hauts-de-Seine toen de vrouwelijke allochtone bende opdook.

Ze begonnen het meisje te duwen omdat ze een rok droeg en scholden haar uit voor “hoer”.

De situatie escaleerde al snel en de vrouwen begonnen hun slachtoffer te overweldigen met schoppen en slagen. De meest vlijtige agressor, die door Le Parisien omschreven wordt als “een echte reus”, deelde de laatste trap uit waardoor ze bewustelooos raakte. Voorbijgangers zijn eruit eindelijk in geslaagd om de mishandeling te stoppen.

Na een paar uur in een coma ontwaakte de 16-jarige in het ziekenhuis. Twee van de vrouwen die haar mishandeld hebben melde zich later op de avond op het politiebureau.

Burgemeester Patrice…

View original post 141 woorden meer

Advertenties