Het associatieverdrag wordt niet ingetrokken!

nee.is.nee

Geen zorgen, de Nederlanders zijn onbelangrijk.

Het oordeel van de Kamer is binnen: ‘ja, u stemde met 61% tegen 39% het associatieverdrag met Oekraïne weg, maar wij trekken het lekker niet in. Was getekend, 75 Kamerleden’.

Het verdrag is dus niet van tafel! De onderhandelingen kunnen dus gewoon doorgaan! Het domme klootjesvolk is weer een tijdje zoet en kan weer een (totaal nutteloos) nieuw referendum beginnen!

Het associatieverdrag geeft een aanzet tot het afschaffen van visumverplichtingen. Mogelijk kunnen Oekraïeners in de loop van 2016 visumvrij naar de EU reizen. Oekraïne staat bekend als een land waar veel mensenhandel, drugssmokkel en illegale prostitutie voorkomt. Visumvrij reizen kan het makkelijker maken voor criminelen om ongezien naar de Europese Unie te verhuizen.
Met het associatieverdrag worden import- en exporttarieven afgebouwd. Oekraïne integreert daardoor in de interne markt van de Europese Unie.

De verregaande politieke en economische samenwerking tussen de EU en Oekraïne. Het verdrag is op 1 januari 2016 gedeeltelijk voorlopig in werking getreden.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/oekraine-verdrag-wordt-niet-ingetrokken-kamer-stemt-met-75-71-tegen-motie/