DE WESTERSE “SITTING DUCKS”

Het Europese volk als schietschijf!

sitting duck

In de denkwijze van de allochtoon zijn we laf omdat we niet terug vechten
Wij zijn niet te laf, maar het recht om ons zelf te verdedigen wordt ons ontnomen!
Wij worden verboden om verdedigingsmiddelen aan te schaffen en zelfs bestraft als wij pepperspray willen gebruiken, terwijl de nieuwe kopschoppers en groepsverkrachters, altijd als kakkerlakken die uit hun holen kruipen, massaal een enkeling aanvallen! (Hiervoor is zelfs geen wapen nodig omdat het effect al net zo erg of nóg erger is!)

Neem dezelfde situatie, maar dan met het recht een wapen te dragen. Geen massa aanrandingen, geen uitdagingen, want de balans van macht is hersteld.
En een man/vrouw met een pistool kan een aantal van deze lieden afweren, of uitschakelen. Op dit moment is in Frankrijk de situatie zover dat een gezin dat stopt op een rustplaats langs de snelweg word aangevallen door een grote groep asieleisers, gewoon omdat het risicoloos kan. En dat is het eerste punt waardoor wij kansloos zijn, door de starre machtspolitiek van “onze” leiders, hoewel het meer lijkt of ze voor anderen werken…

Iedere dag worden duizenden lieden ingevoerd die geen rem hebben op geweld of enig respect voor het volk waar ze asiel vragen, ho, eisen.
De enige conclusie die ik kan maken is dat “onze” leiders ons als bevolking kapot willen hebben. Men weet goed genoeg dat er een onhoudbare situatie aan het ontstaan is en dat het eindpunt anarchie is, een totale ontwrichting van de Europese samenlevingen. Iets anders kan het niet worden, want de levenshouding en de godsdiensten zijn totaal tegenover gesteld, en de allochtone leiders roepen openlijk op tot geweld en het doden van autochtone anders gelovigen. Een oorlog die nooit officieel kan worden maar het wel is.
De tweede fout, het steeds wegstoppen en bagatelliseren van misdrijven en wangedrag door allochtonen. Wanneer journalisten willens en wetens de waarheid verdraaien of gewoon verzwijgen zijn ze geen journalisten meer, maar mededaders. Laten we dat onthouden wanneer we ooit de keuze moeten maken tussen vriend en vijand.

Het punt dat het te laat is om de bevolking te bewapenen is ergens rond deze tijd. Want aankomende zomer zal de politie de controle over het eigen gebied compleet kwijt zijn. (Niet alleen vanwege de controle, maar ook het oponthoud door de potentiële slachtoffers in plaats van de veroorzakers te arresteren!) En de burger daarmee het laatste restant aan bescherming.

Zonder een grondrecht dat de burger het recht op zelfbescherming garandeert is iedereen als slachtvee overgeleverd aan hun vijand!

Overgenomen (met hier en daar enige aanvullingen of een iets andere formulering):
https://fenixx.org/2016/04/22/het-oppakken-van-de-wapens-welke-wapens/