DE SCANDALEUZE MANIPULATIE EN COMPENSATIE VAN DE ASIELINDUSTRIE!

manipuleren

De prehistorie tijd is gestoeld op dat gedeelte van de geschiedenis sinds het leven ontstaan is, of zelfs sinds dat de mensachtigen (voorouders van de menselijke soort) ontstaan zijn.
Een groep oermensen in de huidige geciviliseerde wereld binnenhalen, is pure zelfmoord!

Het is een illusie om te denken dat het merendeel van de vluchtelingen zal integreren in onze maatschappij en zich zal voegen naar onze Westerse normen en waarden.
Het is een nóg grotere illusie om te denken dat wij een groep barbaarse primaten hier kunnen laten civiliseren!
Het lijkt me dan ook sterk dat onze politici met hun besluit tot een asieltsunami in Europa, niet wisten wie (of liever gezegd wat) zij binnenhaalden!

Zij wisten het bliksemsgoed en hebben de media opdracht gegeven te zwijgen over de gevaarlijke inhumane ongecultuveerde gevolgen. De beelden van moord, onthoofdingen, verbrandingen, stenigingen, verkrachtingen, etc. werden afgedaan als “ver van ons bed”

Wat mij verbaast is dat het Europese volk, dat zo succesvol is geciviliseerd, toch zo enorm naïef en goedgelovig is om zonder daadwerkelijke effectieve protesten dit soort barbaarse oermensen (onder het mom van “barmhartigheid”) hier hartelijk te verwelkomen en deze ook nog in alle opzichten in de watten te leggen. Zelfs toen de eerste tekenen van barbaarsheid (zoals het massaal verkrachten van vrouwen in Zweden) zich manifesteerden, heeft het volk nog steeds als een groep gehersenspoelde idioten dit gevaar proberen te relativeren en zelfs alle kritiek te laten bestraffen!

Dan moet je je toch ernstig afvragen wie hier de barbaren zijn en wie de geciviliseerden!
Ik vraag me derhalve ook af hoe enorm de schandalige financiële “compensatie” moet zijn om een dergeljke manipulatie te creëren en het eigen volk hiervoor op te offeren!
De plotselinge constante ophemeling van de islam, het financieren en binnenhalen van extreme islamitische- en dictatoriale landen (die ‘toevallig’ zeer kostbare grondstoffen hebben); zijn feiten die zich wel laten raden wat de doelstellingen van de leiders zijn!

De grootste vraag is alleen hoe lang dit slapende Europese volk deze dodelijke manipulatie nog tolereert!

Realpredictor

Advertenties