DE ASIELWAANZIN: MEN HEEFT DE KAT OP HET SPEK GEBONDEN!

asielwaanzin

De doelstelling om vluchtelingen in Europa op te nemen die in hun land worden vermoord en verkracht vanwege het feit dat zij Christenen of vrouwen zijn, is vanwege de onwetendheid (stomheid) van onze regeringen en het gebrek aan juiste controle, alleen geïntensiveerd, doordat men de duizenden slachtoffers en hun barbaarse vervolgers (bewust?) in de asielzoekerscentra samenbrengt!
Dit noemen wij hier: “de kat op het spek binden”

Vrouwen en meisjes worden daar door mede-asielzoekers verkracht. Ook is er sprake van dwangprostitutie. Vrouwelijke asielzoekers zouden ’s nachts bang zijn om de toiletten te bezoeken uit angst te worden aangerand.
De Christenen en homosexuelen in de asielzoekerscentra worden aangevallen en vermoord. Alles dankzij de medewerking van de naïeve en oerstomme westerse “leiders”.

Jihadisten.
En nóg naïever en dommer is dat zij niet de moeite hebben genomen om te controleren of er geen (IS) extremisten tussen de zgn. ‘vluchtelingen’ zijn binnengestroomd. Dit had zelfs iedere basisschool-leerling kunnen voorspellen!

Men heeft zich zonder enige kennis van zaken en zonder de gevolgen te beseffen, als een stel achterlijke kleuters het grootste wereldprobleem niet alleen geïntensiveerd, maar ook nog geïmporteerd binnen Europa!

En door iedere ‘vluchteling’ in onze landen vrij te laten loslopen is dit, gezien de honderden bewijzen, bewust in gevaar brengen van onze eigen bevolking!

Onderstaand een paar van de honderden voorbeelden, die slechts het topje zijn van de asiel-ijsberg!

Realpredictor.

http://kaatsheuveltegenasielwaanzin.blogspot.nl/2016/01/vrouw-niet-veilig-bende-oorlog-en.html

https://fenixx.org/2015/12/29/de-keiharde-waarheid-we-kunnen-10-miljoen-asieljihadisten-verwachten-tegen-einde-2016/