Het eindrapport van de massale aanvallen in Keulen is duidelijk – bijna alle misdadigers zijn asielzoekers en illegalen 

Iedereen met een gezond stel hersens wist het al lang! Ook de smerige politieke doofpot was zo doorzichtig, dat degenen die daar nog steeds intrappen, in geestelijk gehandicapte inrichtingen horen!

Het duurde niet lang voordat er valse informatie werd verspreid over de gebeurtenissen in Keulen op nieuwjaarsnacht. Slechts drie van de 58 verdachten van de aanvallen zijn pas aangekomen immigranten, beweerde bijvoorbeeld de Britse Independent in een rubriek voor een paar maanden geleden. Het artikel werd op grote schaal gedeeld door Zweedse journalisten en commentatoren als bewijs dat de rapportage over Keulen onjuist was geweest, zelfs racistisch.

“Kunnen we het er nu over eens zijn dat de enige gemeenschappelijke benaming voor deze aanranders het woord ‘mannen’ is?”, schreef bijvoorbeeld Rossana Dinamarca (Vänster, De Zweedse Linkse Partij) op Twitter.

Maar het blijkt een misleidend bericht wat de Independent verspreid heeft.

Afgelopen donderdag werd aan het parlement van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen het officiële onderzoekrapport gerepresenteerd van de gebeurtenissen op nieuwjaarsnacht in Keulen. Het rapport is mede gebaseerd op 1178 uur aan filmmateriaal van bewakingscamera’s.

Het rapport bevestigt dat de getroffen vrouwen in Keulen op nieuwjaarsnacht grootschalig werden misbruikt. Er zijn 1.218 slachtoffers van aanslagen, van wie er…

View original post 230 woorden meer

Advertenties