DE GEPLANDE DERDE WERELDOORLOG!

ww3play

Is de Derde Wereldoorlog al begonnen?

De aanloop naar een complete Derde Wereldoorlog is al een tijdje bezig via handelsoorlogen (sancties), valuta oorlogen (devaluaties) en de proxy-oorlogen (uitbreiding invloedssferen) in vooral Syrië en de Oekraïne met een enorme vluchtelingencrisis als gevolg. Het zijn in feite hakblokken opgezet voor vooral Rusland om een Derde Wereldoorlog te ontketenen. Poetin (de nieuwe Boeman in de media van het Westen) is een ex-KGB agent, een judoka achtste dan, en een schaakmeester. Het neo-conservatieve project voor een New American Century is geen vreemd plan voor hem. Hij heeft het regime change spelletje (in naam van vrede en democratie) doorzien en is niet in de val getrapt.

Poetin is niet er op in gehakt en is niet met al zijn militaire macht de Oekraïne binnengevallen om de Russen daar te beschermen. Dit artikel gaat niet om Poetin te verheerlijken, hij heeft gewoon het spelletje slimmer gespeeld en is het Amerikaans imperialisme zat.

De ontwikkelingen verantwoordelijk voor de opkomst van een Derde Wereldoorlog
De Verenigde Staten en vele landen in de NAVO, zoals Engeland en Frankrijk, hebben een machtige oorlogsindustrie. Het zijn de financiële, economische strategische belangen van vooral de elite in deze landen die hier meer worden gediend. Deze belangen hebben niks met het volk in de Verenigde Staten of Engeland te maken, maar alles met de winsten van het militair-industrieel en financieel complex. Dit wordt prachtig verpakt in zoete woorden en politiek correcte propaganda.
De oorlogen in Irak, Afghanistan, Syrië en Libië zijn willens en wetens doorgevoerd ondanks alle mogelijke voorstellen om tot een vreedzame oplossing te komen van alle afgezette schurken in de ‘Axis of Evil‘. De Pentagon werkt aan de voorbereidingen voor een 3de Wereldoorlog en ontwikkelt concrete oorlogsplannen. We kunnen zeggen dat de Derde Wereldoorlog na 9/11, onder het mom van The War on Terror, al begonnen is, zonder dat we het eigenlijk in de gaten hebben.Luister eens generaal Wesley Clark over deze bewuste oorlogspolitiek om de invloedssfeer en belangen van Rusland te beperken om de controle over het Midden Oosten te waarborgen:

Turkish Nationalists in Germany: “With Allah’s help, we shall conquer You”, use Grey Wolves Salute

Lees hier het hele artikel: http://www.bestebank.org/derde-wereldoorlog/

RP: Hier wordt gezegd: “De Derde Wereldoorlog heeft niks met Islam te maken”
Maar men HEEFT BEWUST de deuren (grenzen) voor de islam geopend om de islamitische doelstelling “De verovering van het Westen” mogelijk te maken! Met andere woorden: Men heeft dus bewust de derde Wereldoorlog gepland en gecreëerd!