Elite: Massa-immigratie bedoeld om Europa te destabiliseren?

elite-dangerous

De huidige massa immigratie in Europa is een oorlogsdaad, zoals ook beschreven in de koran. Een totale immigratiestop voor islamieten en het uitzetten van islamitische criminelen zijn noodzakelijk. Immers, de criminaliteit blijkt een opstapje naar terrorisme.

Waarom heeft de voltallige Europese elite al deze ellende, terreur en economische molensteen willens en wetens geïmporteerd?
Bat Ye’or, een der eerste roependen in de eurowoestijn heeft alsnog gelijk gekregen met haar voorspelling van een toekomstig Eurabia. (En niet alleen zij maar alle realisten hebben hier vanaf dag 1 voor gewaarschuwd!

Maar zijn er ook aanwijzingen dat deze migratiestroom doelbewust gecreëerd is door de westerse elite?
Een door George Soros gefinancierde organisatie W2EU, heeft handboeken uitgedeeld aan vluchtelingen met tips en informatie over de EU en advies hoe de EU binnen te komen. Plus dat de massamedia, die doorgaans alleen maar propaganda en leugens voor de machthebbers verspreiden, ook massaal een emotionele chantagecampagne voeren voor meer asielzoekers.

Huidige moslim massa-immigratie is ook bedoeld om de spanningen nog verder te verhogen.

Wat ze niet hebben verwacht is dat de PVV de grootste in de peilingen werd, en straks na een grote terroristische aanslag gemakkelijk een meerderheid in de Tweede Kamer kan krijgen, 80 of 100 zetels is dan niet ondenkbaar na chaos, terreur en oorlog. (RP: De cruciale vraag is dan of en hoe zij de verkiezingsuitslag zullen manipuleren!)

https://airvd.wordpress.com/2015/09/17/massa-immigratie-bedoeld-om-europa-te-destabiliseren/

Lees ook: De Duitse elite is egoïstisch op de korte termijn, maar suïcidaal op de lange termijn.
http://joostniemoller.nl/2015/09/europa-pleegt-zelfmoord/