‘Gratis zorgverzekering voor asielparasieten’

ziektekosten

De bekende smerige camouflage-politiek! Dit klopt mooi niet! in de Basisverzekering zit normaal GEEN tandartsvergoeding. Zij krijgen dit wel vergoed. In principe voor de standaardkosten maar “in overleg” worden de duurste behandelingen alsnog vergoed! (Indien de behandeling duurder is dan het maximumbedrag, kan er via een aanvraag bij Menzis COA aanspraak worden gemaakt op een hogere vergoeding).

En om dit alles te bekostigen hebben zij onze premie’s en eigen bijdragen vet verhoogd!

“Terwijl er steeds meer Nederlanders zijn die gezien de kosten geen medicijnen meer innemen, een doktersbezoek slechts bij uiterste noodzaak aangaan en waarbij de tanden uit de mond rotten aangezien ze dit niet meer kunnen betalen wordt het voor de asielparasieten allemaal keurig netjes  geregeld op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

Zorgwijzer kwam reeds in september vorig jaar met de berichtgeving omtrent deze enorme kostenpost voor de Nederlandse belastingbetaler. Aangezien de staatsomroep en andere propaganda media nu al aan het werken zijn om die paar positieve punten van onze huidige regering te belichten op weg naar maart volgend jaar plaats ik hier ter herinnering nog even één van de redenen waar ze op afgerekend moeten worden” Bolo.

De duizenden vluchtelingen die uit Syrië en andere landen naar Nederland zijn gevlucht, kunnen hier rekenen op een gratis zorgverzekering, terwijl zij wachten op de uitslag van hun asielverzoek. Via de Regeling Zorg Asielzoekers (RZA) hebben…

View original post 67 woorden meer