We moeten meedogenloos terugslaan

Featured Image -- 20109

We hadden dit vanaf het begin moeten doen. De goedpratende heersende volksverraders, die elk weerwoord bestraffen en de linkse achterban die braaf meehobbelt, doen er alles aan om dit tegen te houden. Het wordt hoog tijd dat volk zichzelf en hun nageslacht gaat verdedigen!

OpinieZ

Ik ben geen Charlie, Parijs of Brussel. Ik ben geconcentreerde woede. Beertjes stoppen geen bommen. Tranen geen terreur. We moeten vernietigend terugslaan. We kunnen zo niet verder. Wie nu nog niet doordrongen is van de ramp die zich voltrekt is blind, doof of ongeneeslijk politiek-correct.

Zendingsmeisjes
De islamitische vijand is onder ons en wordt in de watten gelegd door hysterische zendingsmeisjes, meisjesmannen en een leger van linkse leuteraars. Onze overheden zijn verlamd, we worden niet beschermd, de media liegen ons voor, deskundigen slaan wartaal uit en komieken kastijden de criticasters. Het gesticht wordt bestuurd door krankzinnigen.

Terwijl de verminkten in ziekenhuizen vechten voor hun leven en de doden nog naamloos zijn, verschijnen de islam-is-liefde-leugenaars, islamofobieduiders en virulente Israëlhaters weer prominent op alle pagina’s en schermen van dit dwaze land. De journalistieke diva’s wentelen zich in walgelijke waanzin. De media vormen een monocultuur die ons multicultuur door de strot duwt.

De…

View original post 397 woorden meer

Advertenties