AFSCHAFFEN CONTANT GELD IS EEN VRIJBRIEF VOOR DE DIGITALE CRIMINELEN!

Men wil het contant geld verbieden en alleen Digitaal geld invoeren! Waarom?

Contant geld is vrijheid. Vrijheid om te kopen wat je wil, zonder dat iemand over je schouder meekijkt of jou er over 15 jaar nog op kan aanspreken. Vrijheid om los te zijn van ‘systemen’ die over het algemeen zeer goed voor zichzelf zorgen maar niet of nauwelijks jouw belangen dienen. Vrijheid om onderling met elkaar echte waarde uit te ruilen – arbeid en goederen, zonder dat daar iemand anders iets van hoeft te vinden.

Boeven, bedrijven, banken en de belastingdienst
Welke virtuele dieven bestaan er eigenlijk allemaal? Inderdaad gewone dieven die hun werkterrein digitaal hebben gemaakt, maar ook boeven bij bedrijven, de bank en de belastingdienst.

Over de belastingdienst gesproken. Uiteraard vinden we het normaal en verstandig om geld centraal uit te geven voor het algemene belang.

Daarom leggen we allemaal wat in.
Maar heb je enig idee hoeveel dat eigenlijk is? Even los van of je het eens bent met hoe het besteed wordt. Aan clusterbommen op Syrische vluchtelingen bijvoorbeeld…
Over de banken weten we inmiddels voldoende: Joris Luijendijk over de banken. Niet dat men daar de zaak op orde heeft of dat de regels daadwerkelijk zijn aangepast. Met de bonussen voor de bankiers is het nooit veel slechter gegaan de afgelopen jaren…

Topman krijgt bonus van 741 miljoen
Uiteraard wel krokodillentranen dat de multimiljardairs van de wereld een slecht jaartje hebben gehad…

En dan hebben we het nog niets eens over de pensioenfondsen. Ook allemaal digitaal geld waar je niet aan mag zitten tot je pensionering. Echter wie bepaalt wanneer jij met pensioen mag? Inderdaad, de staat. Wat als zij zeggen dat jij tot je 75ste moet werken voordat je aan de digitale centjes mag zitten die je vanaf je 20ste hebt gespaard – verplicht!
Gouvernment wants you to work until you’re 75 or older

Gemiddeld worden we 80 dus dan heb jij nog een schamele 5 jaar om dat op te maken. Als het digitale geld er dan überhaupt nog is. Bovendien zijn de jaren tussen 75 en 80 niet de gezondste in een mensenleven dus het grootste gedeelte gaat dan dus naar de ‘zorg’. Big Pharma bedrijven dus… Hmmm ben net het boek van Peter Gøtzsche aan het lezen… je wordt er niet blij van. Zullen we het hier daar maar bij laten, anders zijn we nog wel even bezig?

Big Pharma is niet te vertrouwen
Wist je trouwens dat de overheid in de jaren 90 al van zijn dievenkunsten heeft laten zien bij het stelen van het ABP pensioengeld van de ambtenaren? Dat geld is nooit teruggekomen. Pure diefstal want gestolen van huidige premiebetalers die nu een hoger bedrag moeten inleggen omdat er 20 jaar geleden uit de pot is gejat door de hebberige grijpgrage handjes van de overheid om zogenaamd tijdelijk de landsbegroting op orde te brengen

Regering plunderde pensioenfonds

‘Dekkingsgraad ABP nu nog slechter’
Dat is de facto hetzelfde als wat in Cyprus is gebeurd toen de spaartegoeden van burgers van boven de 100.000 Euro werden afgeroomd – gestolen heet dat – om de bank te redden. Die bank moest gered worden omdat overheden jarenlang het suïcidale bankencasino faciliteerden. Gelegaliseerde diefstal. Enfin enzovoort.

Twee manieren hoe banken je geld kunnen stelen
Digitaal geld dus. Maar geld dat verdiend is op de werkvloer door arbeid. Werk, bloed, zweet, tranen van gewone mensen. Niet het verdienen van geld met geld door schuld en rente. Gebakken-luchtgeld.

Het afpakken van al jouw geld is dan niet meer dan 1 vinkje op het computerscherm van de ambtenaar – V ongeschikt! Geld weg.

ongeschikt

https://jdreport.com/boeven-bedrijven-banken-en-de-belastingdienst/