‘Zielige’ vluchtelingen weigeren gratis luxe appartementen!

norkopping

Zweden – Twee nieuw aangekomen asielgezinnen waren zo ongelukkig met hun LUXE nieuwe GRATIS appartementen op de exclusieve straat Nygatan in het centrum van Norrköping dat ze weigerde de bus uit te stappen. Waardoor het verkeer op straat door de bus totaal werd gestagneerd en voor lange files zorgde. De politie arriveerde een paar minuten later.

De families waren niet tevreden met de standaard van de appartementen. De politie praatte met de familieleden en legden uit dat ze bij de immigratiedienst een klacht kunnen indienen.

De politie verliet om 17.30 het asielstrijdtoneel. De aanleiding dat de politie zolang aanwezig moest blijven was de onbeteugelde woede van twee moslimvaders die niet te kalmeren waren.

RP:  Ze weigeren eerst om in luxe vakantiehuizen op het platte land te worden geplaatst omdat het te stil zou zijn en in een stad is het ook niet goed genoeg! En nóg worden deze gelukzoekende parasieten met zachte handschoenen aangepakt en verder gepamperd!
Ik wist niet dat het Europese volk zo ontzettend goedgelovig en oerdom is om niet in te zien dat ze hun eigen (ondankbare) barbaarse volksvernietigers massaal binnenhalen!

Luxe appartementen, luxe hotels en luxe cruise schepen en Nóg zijn ze niet tevreden!