DE RAMP DIE NEDERLAND TE WACHTEN STAAT!

islam nederland

Door: Cargawar

Ons land stroomt vol met potentiële moordenaars en verkrachters vanuit een cultuur die honderden jaren achterloopt op de onze!

Ik ben het stadium allang voorbij, waarbij ik me druk ga maken wanneer iemand me een racist noemt. Tenzij je “geweldpleger” een ras kan noemen. Een moslim is ook geen ras. Xenofoob misschien? Xenos betekent “vreemdeling”. Moslims zijn geen vreemden voor mij. Ik ben zelfs ‘nikah’ getrouwd. Ik ben een criticus die de laatste tijd inderdaad verbaal nogal radicaliseert op social media. Maar wanneer je je ogen niet sluit voor wat er aan de hand is in dit land en je verder durft te kijken dan de beelden die de staatsomroepen je voorschotelen, zie je dat de wereld een lelijke plek is geworden. Ik sluit mijn ogen niet en vooral mijn mond niet.

Misschien is de wereld niet lelijker dan het al was, maar honderden jaren beschaving hebben er in ieder geval voor gezorgd dat wij hier in Europa niet als barbaren hoeven te leven en in concensus met onze buurlanden alleen nog maar competitief handel bedrijven. Verder ging het redelijk prima in Europa. Toch?

Maar Europa is niet meer wat het was. Je kunt je ogen er voor sluiten maar er gebeuren hele enge dingen, anno nu. Zo mogen Syrische pedofielen hun uitgehuwelijkte minderjarige kindvrouwtjes ongestraft importeren. Iets waar de Nederlandse staat goedkeuring aan verleent en dus actief aan meewerkt om dat systeem in stand te houden. Terwijl toch echt in de wet staat dat je 18 moet zijn om te mogen trouwen. Ons land stroomt vol met potentiële moordenaars en verkrachters vanuit een cultuur die honderden jaren achterloopt op de onze. Met welke agenda? Noem me maar aluhoedje. Dan ben ik dat maar. Nu blij? Ik durf zelfs verder te gaan. Ik verwacht een zombie-outbreak-scenario. Eentje waarbij wij zelf zullen moeten gaan vluchten. Hoe noem je dat dan?

We zijn voorgelogen door onze regeringen. En zij zullen blijven liegen. En verzwijgen. De échte beelden van de honderdduizenden mannen (waar zijn de vrouwen? Hebben die lafaards ze echt in oorlogsgebied achtergelaten? wow…) die aan het rellen en plunderen geslagen zijn worden niet getoond bij de NOS of RTL. In Duitsland heeft Angela Merkel zich er zelfs persoonlijk bij Mark Zuckerberg van vergewist dat Facebook actief gaat monitoren wie zich op Facebook negatief uitlaat over de volksverhuizing die aan de gang is. De verhalen over Malmö hoort u niet. Net zo min als de no-go-areas in Frankrijk, of de shariawijken in Engeland. Noch over de zgn. “grooming gangs” die honderden verkrachtingsslachtoffers hebben gemaakt in Engeland. Weet u nog?

Ik geef u op een briefje: dit is pas het begin. De wereld zoals u die kent zal niet zo blijven. Hij zal blijvend veranderen en Nederland (Europa) zal een geweldsspiraal beleven zoals we die honderden jaren niet meer gezien hebben.

En zolang er geen Nederlandse generaal een coupe pleegt en de boel overneemt, is Wilders het enige alternatief om onze leefwereld te redden.

Het hele artikel: http://bitpull.nl/blog/2015/09/29/de-ramp-die-nederland-te-wachten-staat-1860