DE GROOTSTE RECHTERLIJKE DWALING! Rechtszaak Geert Wilders gaat volgens rechtbank in Den Haag drie weken duren.

wilders.waarheid

DEN HAAG – Voor de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen Geert Wilders trekt de rechtbank in Den Haag drie weken uit. De rechtszaak gaat over Wilders’ omstreden Marokkanen-uitspraken.

Een woordvoerder van de rechtbank schat in dat er ongeveer tien zittingsdagen worden uitgetrokken in die drie weken. Het proces begint op 31 oktober, de uitspraak wordt verwacht tussen begin en half december.

Lees ook: Proces om ‘minder Marokkanen’-uitspraak Wilders weer vertraagd:

Op donderdag 26 mei is een zittingsdag gepland voor zogenoemde preliminaire verweren. Dat wil zeggen dat Wilders’ advocaat, Geert-Jan Knoops, een verweer mag houden waarin hij motiveert waarom hij denkt dat het Openbaar Ministerie (OM) het recht heeft verspeeld om de PVV-voorman te vervolgen.

Extra beveiligd
Uit veiligheidsredenen wordt de zaak behandeld in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3080861/Rechtszaak-Geert-Wilders-gaat-volgens-rechtbank-in-Den-Haag-drie-weken-duren

DE RECHTERLIJKE FARCE!
Hebben deze poppenkastfiguren nog steeds niet genoeg bewijzen gezien, dat Wilders het volkomen bij het rechte eind heeft gehad?

Hier slechts het topje van de ijsberg:

https://eunmask.wordpress.com/?s=marokkanen+
(klik onderaan op “Oudere berichten”)

en hier de eerste pagina op Google (er zijn er nog honderdtallen van):
https://www.google.nl/#q=marokkanen+problemen+in+nederland

Wij allemaal worden hier bijna dagelijks mee geconfronteerd, met uitzondering van de “ivoren-torentjes” (elite) bewoners!

Ik vind dat we als volk massaal al deze artikelen als bewijsmateriaal naar het OM moeten sturen. Als ze Wilders alsnog veroordelen, dan is dit niet alleen in strijd met de wet maar dan kunnen WIJ hen aanklagen wegens “Onrechtmatige Veroordeling, ondanks grondige aantoonbare bewijzen en het in gevaar brengen van de hele Nederlandse bevolking”

I rest my case!

Realpredictor.