ZWEDEN IS NET ZO GEVAARLIJK GEWORDEN ALS HET MIDDEN-OOSTEN!

Zweden – Australische filmploeg aangevallen en mishandeld in Rinkeby

Afgelopen maandagmiddag bezocht een Australische filmploeg van het programma 60 Minutes de immigranten buitenwijk Rinkeby in Stockholm. Ze waren daar om de massa-immigratie in Zweden te rapporteren en wilde bewoners interviewen. De filmploeg was nauwelijks in Rinkeby aangekomen of het gelazer begon.

Toen een cameraman uit de auto stapte kwam een auto naar hem toe rijden en de Afrikaanse bestuurder begon te schelden. Na twee minuten gescheld en ophef over het waarom filmen in Rinkeby reed de bestuurder over de voet van de cameraman. De man viel op de grond terwijl een andere cameraman de auto bleef filmen die snel wegreed.

Een film medewerker werd aangevallen en kreeg met gebalde vuist een slag op zijn mond en begon meteen te bloeden. Een lege fles werd naar de filmcamera gegooid. Gelijktijdig werd een andere medewerker aangevallen en ook in het gezicht geslagen, en moest een tand verliezen.

De filmteam besloot al snel om Rinkeby te verlaten met de opnames van wat hun overkomen was. Ze vertelden me dat ze in Somalië, Syrië en Irak zijn geweest, maar nooit eerder hebben meegemaakt wat ze in Rinkeby moesten beleven, of ooit ergens anders.

De reportage over de culturele verrijking in Zweden wordt binnenkort uitgezonden in het tv programma 60 Minutes op de Australische staatstelevisie.

Bron: http://fenixx.org/2016/03/01/zweden-australische-filmploeg-aangevallen-en-mishandeld-in-rinkeby/

Voor degenen die nog steeds hun ogen sluiten: Lees deze stapel bewijzen:  https://eunmask.wordpress.com/2016/01/27/zweden-is-al-lang-geislamiseerd/