De waarheid over de geplande migratiestroom..!

biggest.lie

De grootste leugen ooit verteld, zal onze geciviliseerde wereld vernietigen!

RP: Ik denk dat iedere intelligente rationele lezer onderhand al weet dat dit niets te maken heeft met humaniteit (het redden van vluchtelingen) maar met het binnensluizen van vette winsten voor de multinationals ten koste van het eigen volk!

De hele opzet is dus geld, véél geld verdienen met deze chaos van vluchtelingen..
Op 12 augustus jl. verscheen in de krant ‘Heute’ in Oostenrijk het artikel: ‘Asielfirma incasseerde bijna € 21 miljoen Euro’. Het begeleiden, bewaken en verzorgen van vluchtelingen/asielzoekers, wordt namelijk niet door de Oostenrijkse staat verzorgd, maar door een privé onderneming. Preciezer gezegd door ‘ORS Service AG’, een bedrijf dat in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland opereert en dat in 2014 ongeveer € 21 miljoen belastinggeld van het Oostenrijkse ministerie van binnenlandse zaken ontving.

Door wie worden al deze vluchtelinge als het ware UITGENODIGD..??

Een geplande migratie naar de EU-staten..? Is dat geen nieuws dat je op NOS-journaals zou moeten lezen..? Gepland en in elkaar gezet door mensen van binnen de EU. Zo meldde Sky News onlangs over handboeken die gratis worden verspreid aan migranten in Turkije. Deze handboeken bevatten alle informatie die migranten nodig hebben wanneer ze naar Europa komen, met inbegrip van alarm telefoonnummers in het geval ze in de problemen komen, zowel op land, als ook op zee…! Kijk naar onderstaande clip en trek je eigen conclusies over de spontaniteit van de vluchtelingenstroom..

Lorenzo Pezzani heeft diverse research studies uitgevoerd over migranten die de Middellandse Zee oversteken, zoals bijvoorbeeld: Forensisch Oceanography Report . De informatie uit deze studies wordt waarschijnlijk gebruikt voor de handboeken, omdat de mensen die achter deze sites zitten, ook de handboeken máken voor de ‘vluchtelingen’.

Verder lezend op de website van Delfina fundament vinden we deze -vrij vertaalde- statement:
“Forensic Oceanography onderzoekt kritisch het gemilitariseerde grens regime in de Middellandse Zee, en brengt de maritieme rechtsgebieden in kaart om het geweld tegen migranten op zee te documenteren.”
Het is duidelijk: de grenscontroles worden gezien, als geweld tegen migranten. Tot slot staat er:
“…, en is uitgegroeid tot een instrument in de strijd voor de vrijheid van beweging.”
Dus deze club mensen is voorstander van vrij verkeer zonder controle…!
Tevens kan de informatie die zijn verzamelen, van belang zijn voor de smokkelmafia, bijvoorbeeld over waar vandaan zij moeten vertrekken met de bootjes om op de juiste plek in Europa aan wal te komen. Zo gebruiken ze, gezien hun agenda met de handboeken en de genoemde ‘welcome websites’, diepgaande studies om het voor migranten gemakkelijk te maken naar Europa te komen. Nog wel gesponsord met EU-geld voor hun ‘onderzoek’. Want ook hier komen we weer op de bijzondere Peter Sutherland uit..!

Migranten handboek ontdekt

En dan is er natuurlijk altijd ene George Soros..
Sky News is uitgegeven door W2EU dat onderdeel uitmaakt van het ‘Open Society’-netwerk van miljardair George Soros. En je weet het waarschijnlijk: of het nou gaat om de ‘Arabische lente’ of de ‘Euromaidan’ in Oekraïne, er is haast geen poging tot staatsgreep te bedenken of deze oligarch -George Soros- speelt er door middel van zijn diverse ‘stichtingen’ een rol in. Inmiddels lijken de door de multimiljardair gefinancierde non-gouvernementele organisaties (ngo’s) ook in de vluchtelingencrisis een interessant werkveld ontdekt te hebben en werkt Soros in die zin samen met Peter Sutherland.
In de opvattingen van miljardair Soros moet de EU voor iedere immigrant in de eerste 2 jaar na aankomst een slordige € 15.000 euro per jaar beschikbaar houden voor levensonderhoud

En een ander punt op het eisenlijstje: de EU moet ook voor veilige migratieroutes zorgen, waarlangs de migranten via Griekenland of Italië door kunnen reizen naar hun landen van bestemming. En ja, daar heeft ome George via de handleiding voor immigranten, inmiddels zijn aandeel aan bijgedragen..!

Het meeste heeft de EU (de olieaandeelhouders) hieraan verdiend met de ‘Olielanden-deal’: “Olie voor immigranten”

Lang geleden al gepland!

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-destabiliserende-migrantenstroom/