Nederland veilige haven voor Syrische oorlogsmisdadigers en @Dijkhoff doet niks

jihadisten.syrie

Vroeger, na WOII, werden Duitse oorlogsmisdadigers tot alle uithoeken van de wereld achtervolgd voor berechting. Vandaag, anno 2016, kunnen oorlogsmisdadigers uit Eritrea, Nigeria, Soedan, Georgië en Syrië zich onder de beschutting van internationale verdragen veilig verstoppen in Nederland.

En Klaassecretaris Dijkhoff doet er helemaal niks aan. In een brief naar de Kamer schrijft hij vandaag dat er vorig jaar dertig asielzoekers in de migratiestroom zijn aangetroffen die verdacht worden van oorlogsmisdaden in hun eigen land. Per kerende rubberboot terug naar Syrië, Afrika of waarever de hel dat tuig vandaan komt? Nee natuurlijk niet. Oppakken, vastzetten & berechten? Lol nope. Geen status geven, illegaal loslaten in Nederland, en hopen dat ze alsnog uit zichzelf vertrekken.
Dat is de Nederlandse “aanpak”, waarbij Dijkhoff zich kan verschuilen achter internationale verdragen om te zeggen dat hij er ook niks aan kan doen. Net zoals aan zijn import van islamitische kindbruidjes, waar hij ook niks tegen doet. Maar geen zorg! Het kan nóg debieler.

Niet alleen mogen de Syrische en Afrikaanse oorlogsmisdadigers vrij rondlopen, Dijkhoff wil ook niet vertellen tot welke groeperingen (Assad, rebellen, ISIS..) de verdachten behoren, uit oogpunt van hun privacy. Weet je wat het gevolg is van dit soort leugenbeleid? Dat mensen op straat iedereen die er Syrisch uitziet gaan wantrouwen als een illegaal in Nederland verblijvende oorlogsmisdadiger. Goed voor de sfeer weer, Klaas! Klaas? Klaa-haas!? Oh wacht. Die is alweer druk met sjoemelen met migratiecijfers. Lekker bezig, heren.

Instroom: Rutte heeft beloofd dat de instroom van ontheemdiërs half maart is gestopt. Maar als we de UNHCR-cijfers van januari en februari 2015 naast de cijfers van januari en februari 2016 leggen, dan vragen we het ons af… (RP: wie gelooft deze aartsleugenaar nog)! klik hier

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/nederland_is_een_open_inrichting_aan_het_worden.html