WW3 zou zeer gemakkelijk kunnen uitmonden in de allereerste nucleaire oorlog In het Midden-Oosten!

Bom.middenoosten

Saoedi-Arabië heeft al atoombommen, Iran waarschijnlijk ook, en de Russen zijn een van de twee grootste kernmachten op de hele planeet. Dus als Saoedi-Arabië, Turkije en hun Sunni als bondgenoten besluiten een volwaardige grond-invasie van Syrië uit te voeren, zal dan 1 van hen uiteindelijk beslissen om kernwapens te gebruiken, als ze met hun rug tegen de moor staan? 

Terwijl u dit artikel leest, zijn er al duizenden militaire voertuigen en honderdduizenden troepen massaal langs de zuidelijke grens van Turkije en de noordelijke grens van Saoedi-Arabië. Als de opdracht is gegeven en die krachten beginnen naar Damascus te stromen, dan is het onvermijdelijk dat de Syriërs, de Iraniërs, Hezbollah en de Russen terug zullen vechten.

Het zou letterlijk het begin betekenen van WW3, en de Saoedi’s en de Turken zullen er alles aan doen om te proberen de Verenigde Staten hierin te betrekken. Maar de waarheid is dat we absoluut geen deel van dit conflict willen uitmaken, omdat het zeer gemakkelijk de allereerste nucleaire oorlog in de geschiedenis van het Midden-Oosten kan worden.

Misschien wist u niet dat de Saoedies al atoombommen hebben. Natuurlijk is het officiële standpunt dat zij dit niet hebben, maar het is een feit dat zij degenen waren die de oprichting van Pakistan’s nucleaire programma gefinancierd hebben. Het is een publiek geheim dat de Saoedi’s de bom hebben, maar niemand praat hierover.

 

Lees hier het hele artikel
http://www.dcclothesline.com/2016/02/22/world-war-3-could-very-easily-turn-into-the-very-first-nuclear-war-in-the-middle-east/