Het begin van Allah Akbar!

beginning.end

Behalve Zweden, Engeland en Duitsland zijn , zonder dat wij het echt beseffen, al veel meer Europese landen geïslamiseerd!
Want we zien overal de capitulatie voor de islamitische wetten en gewoontes.

Daartegenover, burgers met anti-AZC-uitlatingen (anti-islamitisch dus) die, ook in ons land, door de politie worden bezocht (zeg gerust geïndoctrineerd).
En ook het verzwijgen van de meest weerzinwekkende praktijken zoals aanrandingen en verkrachtingen door (islamitische) migranten, zelfs kinderen ontkomen hieraan niet!

De brutaliteiten van de ‘asielzoekers’, die constant door onze overheden worden geïgnoreerd, escaleren steeds meer en we zien hoe onze normen en waarden langzaam verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Is dit het begin van de verloedering die je in de extreme islamitische landen ziet? Het begin van het stenigen of verbranden van vrouwen wegens ongehoorzaamheid of overspel? Het begin van onthoofden van de ongelovigen? Het begin van het gooien van homoseksuelen van hoge gebouwen? Het begin van kindermishandeling en pedofilie (uithuwelijken van 8 jarigen?) Het begin van Allah Akbar?

Met andere woorden: het begin van het einde van Europa?

Realpredictor