Turkije dient hoognodig uit de NAVO gegooid te worden!

We hebben met Erdogan in Turkije een levensgevaarlijk sujet voor de wereldvrede!

merkel.erdogan

Een pact met de duivel

Waar het om gaat is dat Erdogan voor ons levensgevaarlijk bezig is. Iedere beslissing die hij neemt, kan voor ons rampzalige gevolgen hebben.
Alleen al het feit dat Turkije er expliciet op wijst dat de grens van een NAVO lid door Rusland zou zijn geschonden, toont aan dat Turkije de NAVO gebruikt voor eigen doeleinden. Erdogan ziet de NAVO als een machtig wapen waarmee hij Poetin om de oren kan slaan. Iets in de geest van het kleine vervelende broertje dat kan doen wat het wil omdat grote broer het toch wel voor hem opneemt.

Erdogan verdedigt IS door hun vijanden aan te vallen!  Lees ook dit:
– Turks leger bestookt Koerden in noorden van Syrië, Volkskrant
– Turken beschieten Koerdische doelen in Syrie, NOS
– Leger Turkije bestookt Koerdische militie in Syrië, NRC
– Turkish military shelled Kurdish militia in Syria: government source, Reuters
– Turkish military shells Kurds fighting Islamist rebels in northern Syria, RT

Als Turkije en Saoedi-Barbarije Syrië zo meteen daadwerkelijk binnenvallen zal dat NIET zijn om IS een kopje kleiner te maken (al gebruiken ze dat wel als excuus). Voor Syrië en zijn bondgenoot Rusland zal het een aanval op Syrië zijn en dan is de kans groot dat Rusland in oorlog komt met NAVO-bondgenoot Turkije.

http://fubar.mobi/2016/02/13/turkije-bombardeert-koerden-in-syrie-bij-aleppo/

http://fubar.mobi/2016/02/15/koerden-veroveren-tall-rifat-turkije-beschiet-tal-abyad/http://fubar.mobi/2016/02/15/koerden-veroveren-tall-rifat-turkije-beschiet-tal-abyad/