Het begin van het einde van Europa!

Dit is geen doemscenario maar de keiharde realiteit!

Wanneer je gewoon de keiharde feiten bekijkt dan zie je dat zelfs een land als Duitsland niet in staat is om de enorme stroom vluchtelingen die nog gaat komen op te vangen.

Toen afgelopen september Berlijn en Brussel druk bezig waren met het plan om de miljoenen vluchtelingen die Europa binnenstromen verplicht te verdelen over de EU landen zei Slovakije dat wanneer er financiële gevolgen zouden zijn voor landen die hier niet aan mee wilden doen, dit het einde van de Europese Unie zou zijn.

Toen nam eigenlijk niemand die opmerking erg serieus, maar sinds september is de situatie behoorlijk uit de hand gelopen. Landen hebben hekken gebouwd rondom hun grenzen, vluchtelingenkampen puilen uit en sinds de gebeurtenissen op oudejaarsavond in Duitsland zijn de gevoelens van veel Europeanen ten opzichte van de vluchtelingen in negatieve zin veranderd.

Een voorbeeld van hoe gespannen de situatie nu is geworden, werd afgelopen weekend zichtbaar toen Oostenrijk bekendmaakte dat het Schengenverdrag voorlopig opgeschort gaat worden. Kanselier Werner Faymann zei het volgende: “Als de EU er niet in slaagt om de buitengrenzen af te sluiten, dan wordt Schengen als geheel in twijfel getrokken. Dan moet ieder land haar eigen grenzen gaan bewaken”. En hij ging verder door te zeggen dat als de EU er niet in slaagt om haar buitengrenzen beter onder controle te krijgen, de hele EU in twijfel getrokken zal worden.

Bovenstaande is iets dat je nu steeds meer de kop ziet opsteken dankzij de groeiende immigrantencrisis. Politici die zich nu hardop beginnen af te vragen of er op deze manier nog wel een toekomst is voor Europa.

Zowel Angela Merkel als Jean-Claude Juncker waarschuwden vorige week voor het overleven van de Europese Unie. Vanwege de grote verschillen in de individuele landen met betrekking tot het vluchtelingenprobleem. Merkel gaf aan dat de EU op dit moment kwetsbaar is en dat het lot van de Euro direct gerelateerd is aan hoe de Unie zal omgaan met de crisis.

“Niemand moet doen alsof een situatie kunt hebben met een gemeenschappelijke munt waarbij je niet vrijelijk de grenzen kunt oversteken”, zei ze verder. Juncker ging nog een stap verder door te zeggen dat dit de laatste kans is voor Europa en dat hij hoopt dat dit niet het begin van het einde is.

De populariteit van Angela Merkel loopt hard terug in de Duitse peilingen en wellicht komt er een punt waarop Duitsland, met of zonder Merkel, daadwerkelijk ook de grenzen gaat sluiten.

Want, ondanks alle mooie praatjes en de miljarden Euro’s die aan Turkije betaald moeten worden om de stroom vluchtelingen te stoppen, is hier in de praktijk nog weinig van te merken. Nog steeds komen ze iedere dag met duizenden aan op de Griekse stranden.

De Griekse president Prokopis Pavlopoulos heeft maandag Turkije ervan beschuldigd te weinig te doen aan de beperking van het aantal migranten dat naar Griekenland komt.

De Turkse havenautoriteiten hélpen volgens hem zelfs de smokkelaars van vluchtelingen.

Het ziet er dus voorlopig niet naar uit dat er een einde zal komen aan de groeiende stroom vluchtelingen of de toenemende spanningen. Duitsland zal tegen het voorjaar daardoor waarschijnlijk zodanig verdeeld zijn dat de autoriteiten vinden dat er geen andere keuze meer rest dan het sluiten van de grenzen.

Wanneer dat gebeurt, zal er een gevaarlijke kettingreactie gaan plaatsvinden. Wanneer de stroom nu al niet minder wordt ondanks het winterweer dan is te verwachten dat die helemaal zal toenemen als het weer wat warmer wordt.

Wanneer Duitsland dan de deuren dichtgooit, zal er een enorme immigranten-bottleneck ontstaan op de Balkan. Landen als Kroatië, Servië en Slovenië zijn absoluut niet in staat (en ook niet van plan) om dit soort stromen vluchtelingen op te vangen.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10242:het-begin-van-het-einde-van-europa&catid=37:wereld&Itemid=50

Bekijk als slot deze video, degenen die nu nog steeds alle waarschuwingen in de wind slaan, zijn ten dode opgeschreven!